Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 14:51, 25 lis 2015

Warmia napisał(a)
A mnie kiedyś jak byłam mała łąbedź gonił, więc wolę oglądać je z bardzo daleka. Taka trauma.

To ja mam ciut inną traumę, z innym ptokiem Mnie z kolei pogonił kogut sąsiadów. Chyba wtedy pobiłam rekord w bieganiu. O rany, kiedy to było.... z 10 lat może miałam. Ło matko.....
AsiaK_Z 14:55, 25 lis 2015

Ostatnio czytam w wielu wątkach, że śnieg spadł??? Hmm, u mnie tylko zimno. Szron. Ale też słońce, chociaż akurat nie dzisiaj
W ogrodzie - bez zmian, w dalszym ciągu pusto Nikt mi nic nie posadził hihihihii
Im dłużej siedzę nad moim "pseudo planem", tym bardziej zmieniają mi się chciejstwa. Chyba odłożę planowanie do końca stycznia
Ewik 17:08, 25 lis 2015

Pocieszę Ciebie, U nas też buro i ponuro, bez śniegu tylko wieje okropnie
Filomena 17:12, 25 lis 2015

AsiaK_Z napisał(a)
Ostatnio czytam w wielu wątkach, że śnieg spadł??? Hmm, u mnie tylko zimno. Szron. Ale też słońce, chociaż akurat nie dzisiaj
W ogrodzie - bez zmian, w dalszym ciągu pusto Nikt mi nic nie posadził hihihihii
Im dłużej siedzę nad moim "pseudo planem", tym bardziej zmieniają mi się chciejstwa. Chyba odłożę planowanie do końca stycznia

Nie odkładaj planowania, bo Ci cenny czas ucieknie. Potem bedziesz nadrabiaći wyjdzie "co nagle..."
Po prostu drogą eliminacji dojdziesz do tego jak postawić następne ogrodowe kroki w przyszlym roku. A następne za kolejny sezon i kolejny i tak do późnej starości - Daj Boże dożyć i się nie nudzić
AsiaK_Z 19:29, 25 lis 2015

Filomena napisał(a)

Nie odkładaj planowania, bo Ci cenny czas ucieknie. Potem bedziesz nadrabiaći wyjdzie "co nagle..."
Po prostu drogą eliminacji dojdziesz do tego jak postawić następne ogrodowe kroki w przyszlym roku. A następne za kolejny sezon i kolejny i tak do późnej starości - Daj Boże dożyć i się nie nudzić

Ja chyba jestem w gorącej wodzie kąpana. Chciałabym już i od razu z efektem Łapki mnie swędzą żeby coś działać ogrodowo ale sorry nadchodzi zima. Nigdy jeszcze tak bardzo nie czekałam na wiosnę.
Grudzień przeleci, styczeń też, bo akurat będą ferie zimowe,a luty krótki
AsiaK_Z 19:37, 25 lis 2015

Ewik napisał(a)
Pocieszę Ciebie, U nas też buro i ponuro, bez śniegu tylko wieje okropnie

Witaj Ewuniu. Miło mi gościć Cię u mnie. Zapraszam serdecznie
Kindzia 20:03, 25 lis 2015

Mnie indor gonił kiedyś...bardzo dawno kiedyś
A teraz mój pies goni wiejskie kaczki i kury...nie jestem w stanie go powstrzymać...wiejskie gospodarstwa jeszcze często są nieogrodzone, niestety.
I dzięki temu widziałam siedzące kaczki domowe na drzewie...po akcji jaką przeprowadził mój pies (myśliwski, zupełnie nie na ptactwo) i pies córki (ten na ptactwo jest) Ale była jazda...
Basilikum 20:28, 25 lis 2015

hihi juz sobie wyobrazam ten widok. Drzewo kaczkowe
Moje gospodarstwo tez jeszcze nieogrodzone niestety tylko ptactwo w klatce siedzi
AsiaK_Z 19:52, 26 lis 2015

Kindzia napisał(a)
Mnie indor gonił kiedyś...bardzo dawno kiedyś
A teraz mój pies goni wiejskie kaczki i kury...nie jestem w stanie go powstrzymać...wiejskie gospodarstwa jeszcze często są nieogrodzone, niestety.
I dzięki temu widziałam siedzące kaczki domowe na drzewie...po akcji jaką przeprowadził mój pies (myśliwski, zupełnie nie na ptactwo) i pies córki (ten na ptactwo jest) Ale była jazda...

To dopiero musiał być widok. Kaczki dom.na drzewie hahahaaa
AsiaK_Z 19:53, 26 lis 2015

Basilikum napisał(a)
hihi juz sobie wyobrazam ten widok. Drzewo kaczkowe
Moje gospodarstwo tez jeszcze nieogrodzone niestety tylko ptactwo w klatce siedzi

W klatce zawsze bezpieczniej