Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 21:31, 03 maj 2016

Warmia napisał(a)

Podobno jest cieniolubna, ale ona u Ciebie rośnie w tym miejscu chyba nie pierwszy rok, bo już jest ładna. Moja sadzona w zeszłym i taka uboga na razie. Może u Ciebie
dobrze jej na tym słonku.

Ja ją we wrześniu, krótko po zakupie działki, przesadziłam. Ale za diabła nie pamiętam, gdzie wcześniej rosła
Basilikum 06:36, 04 maj 2016

a jakbys Ty po swojej stronie przymocowala inny plot, maty jakies czy cos? co by zakrylo to badziewie to moze by sie bez tui obylo hmmm
AsiaK_Z 07:52, 04 maj 2016

Basilikum napisał(a)
a jakbys Ty po swojej stronie przymocowala inny plot, maty jakies czy cos? co by zakrylo to badziewie to moze by sie bez tui obylo hmmm

Izuś, no muszę coś wymyśleć. Póki co czekam na cud
Do niedzieli odkładam myślenie o tym paskudztwie, bo mam Komunię mojego Jedynaka
L00zak 08:38, 04 maj 2016

Gardener27 napisał(a)
Chyba z sąsiadami się nie zaprzyjaźnicie jak oni takie gustowne zasieki budują Żeby to była jeszcze mata a tu plastik fantastik
Na rabatach czyściutko i kolorowo Trawsko długo wschodzi o tej porze roku Ja już czekam od dwóch tygodni i nic

Dokładnie, sąsiedzi zasieki postawili, że uuuu
Rabatki super
Zana 08:52, 04 maj 2016

Zasłonka sąsiedzka wymiata. Jeny, jak można coś takiego zrobić? Ale fantazyjni są, w dwa kolory poszli, urozmaicenie jest.
Pięknie Ci żurawki w przedszkolu rosną, ja swoje dzielone nie wiem jakim sposobem ukatrupiłam, trzy sztuki się ostały. A na wembley widzę trawa już rośnie.
Dominika11 08:55, 04 maj 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Izuś, no muszę coś wymyśleć. Póki co czekam na cud
Do niedzieli odkładam myślenie o tym paskudztwie, bo mam Komunię mojego Jedynaka
oooooooooooo super pokażesz fotki Komunisty
AsiaK_Z 10:07, 04 maj 2016

L00zak napisał(a)

Dokładnie, sąsiedzi zasieki postawili, że uuuu
Rabatki super

A takie ładne pnącze tam było, choć jeszcze nie wystartowało. Wystarczyło odmłodzić. Ludzie nastawieni na "byle nic nie robić". Teraz myślę, że mogli się jeszcze strech-folią opakować
AsiaK_Z 10:10, 04 maj 2016

Zana napisał(a)
Zasłonka sąsiedzka wymiata. Jeny, jak można coś takiego zrobić? Ale fantazyjni są, w dwa kolory poszli, urozmaicenie jest.
Pięknie Ci żurawki w przedszkolu rosną, ja swoje dzielone nie wiem jakim sposobem ukatrupiłam, trzy sztuki się ostały. A na wembley widzę trawa już rośnie.

Nawet nie chcę myśleć, co by było gdyby... różową plandekę se walnęli
Z żurawkami nic nie robiłam, dosłownie. Podzieliłam i przed zimą może raz podlałam? No może ciut więcej, ale nie bawiłam się z nimi. Masakrycznie za to wygląda może buksikowe przedszkole. Nie pokazuję, bo wstyd i hańba
Trawa mam nadzieję, że ładnie urośnie, choć Przemek straszy no i wczoraj popadało zdrowo. Może mi nasion nie powybijało
AsiaK_Z 10:11, 04 maj 2016

Dominika11 napisał(a)
oooooooooooo super pokażesz fotki Komunisty

Trochę pokażę
iwka 10:23, 04 maj 2016

hihi ja pierdziuuuu, ludzie to mają pomysły ale to nawet dość wysokie chyba jest, nie? ja bym się normalnie wstydziła coś takiego zrobić jeszcze młodzi, szok. Trzymaj się dzielnie, coś wymyślisz, aby oni jeszcze na jakiś lepszy pomysł nie wpadli