Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Anda 20:32, 03 maj 2016

Asia, bardzo ładnie u Ciebie, przyszły Wembley super Hosty i piwonie ogromne. Fajnie, będziesz mogła podzielić i znów kawałek rabaty obsadzić
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Basilikum 20:34, 03 maj 2016

ojej ale masz sasiadow, musisz teaz sie obudowac jakiemis tujami albo cos w ten styl, wspolczuje widokow.
ale za to host z reka na sercu zazdroszcze
Warmia 20:41, 03 maj 2016

O w maskę jeża, Asik, co Ty masz za sąsiadów? Toż to szok Będziesz czymś to zasłaniać? Myślę oczywiście o roślinkach, a nie takiej samej cudnej ściance, tylko ciut wyższej.
AnnaCh 20:51, 03 maj 2016

Aśka no w sumie to przynajmniej patrzyć na nich nie musisz, a chyba nie nadajecie na tych samych falach
AsiaK_Z 20:53, 03 maj 2016

Gardener27 napisał(a)
Chyba z sąsiadami się nie zaprzyjaźnicie jak oni takie gustowne zasieki budują Żeby to była jeszcze mata a tu plastik fantastik
Na rabatach czyściutko i kolorowo Trawsko długo wschodzi o tej porze roku Ja już czekam od dwóch tygodni i nic

Nie zaprzyjaźnię się, o nie
Przemku nie strasz mnie z trawnikiem Zobaczymy jak szybko wzejdzie. Mam tylko nadzieję, że jej za bardzo deszcz nie spłukał bo na koniec dnia mojego roboczego mini burza była
olga80 20:54, 03 maj 2016

o matko z córką cóż za gustowne przesłony normalnie w oczy rażą
rabaty kolorowe i czyściutkie kokoryczy nie mam mus to nadrobić
gierczusia 20:56, 03 maj 2016

Melduję ,że oplułam ekram jak zobaczyłam zasieki Twych sąsiadów.. do tej pory palmę pierwszeństwa chlubnie dzierżyli sąsiedzi mojej koleżanki , którzy pół metra od grańicy działki postawili ścianę wysokości 2 kondygnacji , nieotynkowaną i jeszcze ..tak ,zeby się wpasować kolorystycznie...obłozyli toto styropianem..biedula nie ma tego jak zasłonic ... Ale teraz chyba Twoi wygrają za design zapory oraz zgodność z naturą i wyjątkowy dobór kolorystyczny ... achhhhhh...takich , to nic ino zabic ..a jak nie zabić, to bić z obu stron ,źeby równo puchło

Masz jakiś plan ??... Chude tujki czy jak...eeeee.......

Buziole gorace
AsiaK_Z 20:58, 03 maj 2016

Anda napisał(a)
Asia, bardzo ładnie u Ciebie, przyszły Wembley super Hosty i piwonie ogromne. Fajnie, będziesz mogła podzielić i znów kawałek rabaty obsadzić

Będzie "towar" na obwódki Piwonii mam dwa albo trzy gatunki. Te na zdjęciu są niskie i kulki już właśnie na "za chwilę", kolejne są wyższe i kulki kwiatowe są małe, a ostatnie dopiero co się łodygi rozwijają
AsiaK_Z 20:59, 03 maj 2016

Dubelek
Sylvana 21:02, 03 maj 2016

Bardzo gustowne odgrodzenie w kolorach ziemi
Ale tak na poważnie to masz już jakieś plany, żeby na to nie patrzeć
Jak tam u Ciebie ze stronami świata?
Pytam...bo...

Mam żywopłocik tujowy....mój sąsiad zrobił ogrodzenie drewniane tak szczelne, że słońca brak z jednej strony (zachodniej)...efekt jest taki, że moje tujki mają zielone tylko od zewnętrznej strony....środek i tył - pusto....a najlepiej rośnie to co jest powyżej płotu.

Hosty wypasione - też takie chcem