Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

AsiaK_Z 11:37, 27 wrz 2016

Kindzia napisał(a)

Ja się też staram jak najwięcej jesienią zrobić, bo wiosną to gonitwa okropna na maxa. Większość bylin porządkuję jesienią, na wiosnę tylko marcinki zostawiam do ciachnięcia.
Cieszę się, że ten nadchodzący weekend zapowiada się bardzo ciepły i słoneczny, skończę plewić róże i cebulki posadzę. Jeszcze bym chciała skarpę przed zimą wyplewić, ale zabrać się za nią...wielka jest

No to mam nadzieję, że też w weekend ciut mi się uda nadgonić. Najchętniej bym już w piątek pojechała, no zobaczymy. Tylko żebym cebulek nie zapomniała wziąć z domu
Warmia 16:46, 27 wrz 2016

AsiaK_Z napisał(a)

No to mam nadzieję, że też w weekend ciut mi się uda nadgonić. Najchętniej bym już w piątek pojechała, no zobaczymy. Tylko żebym cebulek nie zapomniała wziąć z domu

Ja chyba nie dam rady nadgonić Ciągle coś i z ogrodem nie mogę się spotkać
Anda 16:49, 27 wrz 2016

Trzymam kciuki, aby Wam się udało nadgonić
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AsiaK_Z 17:07, 27 wrz 2016

Warmia napisał(a)

Ja chyba nie dam rady nadgonić Ciągle coś i z ogrodem nie mogę się spotkać

Marti w razie czego dajesz znak, rzucam swoje zaległości i jestem i Ciebie
AsiaK_Z 17:08, 27 wrz 2016

Anda napisał(a)
Trzymam kciuki, aby Wam się udało nadgonić

Trzymaj Ewuś Dziękujemy za wsparcie
Anda 17:12, 27 wrz 2016

Latem jak będę w Pl to mam nadzieję się naocznie przekonać, co tam u Was w trawie piszczy
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Warmia 17:14, 27 wrz 2016

AsiaK_Z napisał(a)

Marti w razie czego dajesz znak, rzucam swoje zaległości i jestem i Ciebie

Asik, jesteś niezastąpiona Będę pamiętać
Warmia 17:15, 27 wrz 2016

Anda napisał(a)
Latem jak będę w Pl to mam nadzieję się naocznie przekonać, co tam u Was w trawie piszczy

Trzymamy Cię za słowo Już się nie wykręcisz
Anda 17:19, 27 wrz 2016

Dziewczyny, mnie już teraz skręca tak, że gdybym mogła, to wskoczyłabym nawet i teraz na chwilkę Ze też jeszcze teleportacji nie wymyślono
Warmia 18:35, 27 wrz 2016

Anda napisał(a)
Dziewczyny, mnie już teraz skręca tak, że gdybym mogła, to wskoczyłabym nawet i teraz na chwilkę Ze też jeszcze teleportacji nie wymyślono

Też żałuję Byłabyś u nas częściej