Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Anda 22:06, 17 wrz 2017

O, jak oczko wodne to zrobi się cała kolonia żabkowa

Ja rownież chciałabym mieć trochę ładniejszą pogodę. Rankiem 5 stopni i deszcz to trochę mało jak na wrzesień
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AsiaK_Z 17:52, 18 wrz 2017

Anda napisał(a)
O, jak oczko wodne to zrobi się cała kolonia żabkowa

Ja rownież chciałabym mieć trochę ładniejszą pogodę. Rankiem 5 stopni i deszcz to trochę mało jak na wrzesień

Dziś również był piękny dzień, ale poranek dość chłodny i wiatr mało przyjemny Zaraz inny duch w człowieku
Dżizas, kolonia żabkowa? U mnie? To ja się wyprowadzam
Anda 18:39, 18 wrz 2017

Tak sie cieszylam, ze dzisiaj podalo tylko rano i co? Nici. Leje jak z cebra.
Raaanyyy... Cebulki w blotko bede sadzic
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AsiaK_Z 20:38, 18 wrz 2017

Boszzzzz, już na samą myśl o deszczu mnie w d...e łupie może poczekaj z tymi cebulkami Ewciu
lojalna_ 07:18, 19 wrz 2017

Aska ubawilam się z ząbek mega ! Urocze są z daleka jak w zeszłym roku siedziała jedna pod szalwia to nawet tulipanów tam nie sądziłam . Nie chciałam jej przeszkadzac !
AsiaK_Z 09:26, 19 wrz 2017

lojalna_ napisał(a)
Aska ubawilam się z zabek mega ! Urocze są z daleka jak w zeszłym roku siedziała jedna pod szalwia to nawet tulipanów tam nie sadziłam . Nie chciałam jej przeszkadzac !

Jolciu, no mam takiego sztresa na widok ropuchy w moim najbliższym otoczeniu, że głowa mała Jak mi jeszcze jaka "Zuza" jak u Gierczusi wyskoczy to mam murowany zawał i chyba wtedy sprzedam ogród Żartuję, pewnie że nie sprzedam
Gardener27 22:09, 19 wrz 2017

Ropuch znowu na tapecie, ja Ci już dawno mówiłem, całuj nie wybrzydzaj

Zmobilizuj się i jedź jutro po cebuLove, znajdziesz coś dla siebie, wybór spory, ceny przystępne
sylwia_slomc... 22:18, 19 wrz 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Słońce piekło, w cieniu chłodek ale ogólnie super. Nie robiłam wielu zdjęć i słońca nie uchwyciłam, ale tak motyle dziś szalały na rozchodnikach

Ależ masz motylarnię
AsiaK_Z 22:22, 19 wrz 2017

Gardener27 napisał(a)
Ropuch znowu na tapecie, ja Ci już dawno mówiłem, całuj nie wybrzydzaj

Zmobilizuj się i jedź jutro po cebuLove, znajdziesz coś dla siebie, wybór spory, ceny przystępne

Całować, to mogę, ale nie żaby bo później żaden ratownik mnie nie będzie chciał ratować

Kuleeeee, no muszę podskoczyć do L. Jutro mam "występy gościnne" w pracy to jak będę wracać podjadę ten przystanek dalej może się złapię na jakieś resztki może nasi tam jeszcze nie dotarli
AsiaK_Z 22:23, 19 wrz 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Ależ masz motylarnię

To był wyjątkowy dzień latały jak przy budlei