Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Gardener27 21:33, 22 wrz 2017

Nie wiem czy ona jeszcze mnie lubi ? Chyba się jej już znudziłem, znalazła młodszego księcia z bajki
AsiaK_Z 21:42, 22 wrz 2017

No sorry, ale Marta się w przedszkole nie bawi Nie przesadzaj, może czasami się tylko "wścieknie", że u Ciebie ogród idealny
Poza tym jakoś nie wyobrażam sobie żeby Marti kiedykolwiek wybuchła prawdziwym gniewem to Anielica nie to co ja, diabeł wcielony
dominika_ 21:48, 22 wrz 2017

Diable pochwal się tym wypieki słodkim lepiej
AsiaK_Z 21:51, 22 wrz 2017

Beza jeszcze przez 10 minut będzie siedziała w piekarniku a całość będzie skladana jutro
Ostatni wyszedł tak
gierczusia 09:51, 23 wrz 2017

AsiaK_Z napisał(a)

Cierpliwości mi znowu brakuje, chyba siem starzejem
A z tym słońcem Elu popłynęłam... taka szczera jestem, że wysłałam całą dobrą pogodę, nic se nie zostawiłam

Ty się starzejesz ???? ni nie noooooo..padłam i leżę i kwiczę proszem Ciem Młda laska jesteś ale...nie znam chyba cierpliwego ogrodnika...każdy by chciał ,żeby od razu było : cacy , wielkie i ogólnie super czyli..nie martw się..to dość popularna przepadłość na forum
Z tą pogodą to chyba całkiem kicha bo ja nigdzie nie wysyłałam..ale i tak to co przysłałaś jakoeś chachory porwały
Ściskam moocno ranny ptaszku
Edit : ja pierniczę .. Jaka beza !!!!! Czemu podczas spotkania nie wlazłyśmy na temat wypieku bezy ??? Ni czemu ja się pytam ??
Buziole jeszcze raz ale teraz obślinione....przez tą bezę
AsiaK_Z 10:12, 23 wrz 2017

Elcia, szpecjalistką od "bezowania" jest Lidzia w kuchni czarować potrafi. Słodycze, i nie tylko, to takie uczyni, że ach ale generalnie bezę łatwo się robi czasami nawet się za bardzo nie pokruszy
zawitka 17:43, 24 wrz 2017

Asia daj przepis w forumowej Kuchni na te blaty bezowe .A co to jest ten deklas czy dekłas???? dajcie przepis .;d
marba 22:47, 24 wrz 2017

AsiaK_Z napisał(a)
Beza jeszcze przez 10 minut będzie siedziała w piekarniku a całość będzie skladana jutro
Ostatni wyszedł tak

Ale pyszności!
AsiaK_Z 05:41, 25 wrz 2017

No i się zaczęło... Dziś po półrocznej chorobowej przerwie wracam do pracy Nue śpię już od godz 5, zeby czasami nie zaspać Aż strach się bać

Halinko jak się trochę ogarnę, przejrzę kuchenny wątek czy czasami nie ma już bezowego przepisu, bo po co powielać

Basiu ten torcik to mega kaloryczna bomba, ale znika w zawrotnym tempie

Miłego dnia
Warmia 06:21, 25 wrz 2017

Asik, trzymam kciuki za ten pierwszy dzień