Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Mysza 08:18, 05 mar 2018

Hej Asiu
Twój ogród budzi się już do życia.
Moja stipa nie jest tak ładna jak u Ciebie.Ciemierniki mam w podobnym stadiumNa resztę też czekam z niecierpliwością.
Pozdrawiam.
kasja83 13:10, 05 mar 2018

AsiaK_Z napisał(a)

Podobno w ten weekend ma być nawet +19 szok, a pozniej oczywiście ochłodzenie

Uwielbiam takie skoki...od razu przypląta się jakieś choróbsko...;-/
BasiaLT 20:32, 06 mar 2018

AsiaK_Z napisał(a)

Domiiiii u mnie sucho jak diabli. Bojam się o katalpę głównie... reszta najwyżej wyleci, ale za drzewkiem będę płakać

U mnie dzisiaj było plus 6 i leje. Pewnie najpóźniej jutro ten deszcz pójdzie do ciebie.
AsiaK_Z 21:30, 06 mar 2018

Mysza napisał(a)
Hej Asiu
Twój ogród budzi się już do życia.
Moja stipa nie jest tak ładna jak u Ciebie.Ciemierniki mam w podobnym stadiumNa resztę też czekam z niecierpliwością.
Pozdrawiam.

Hej Gosiu jak miło, że zaglądasz
To prawda, ogród się budzi. Uwielbiam ten czas, próba sił między zimą a wiosną wiadomo kto wygra co do stipy to nie jestem pewna jak teraz wygląda. Być może mróz ją ściął, zobaczymy dziś troszkę popaduje i myślę że moje ciemierniki się podniosą, bo wyglądały jakby jakiś stwór na nich sobie zrobił legowisko.... kanalia Ściskam mocno
AsiaK_Z 21:33, 06 mar 2018

kasja83 napisał(a)

Uwielbiam takie skoki...od razu przypląta się jakieś choróbsko...;-/

Póki co moje chłopaki i ja trzymamy się dzielnie, mimo szalejących baktetii i wirusów wokół oby ten stan trwał jak najdłużej, bo w przyszłym tygodniu wybywam nad morze na weekend i głupio by było tak zachorować
Buziole
Anda 21:34, 06 mar 2018

Asiu, u mnie ciemierniki podniosly troche glowki
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AsiaK_Z 21:37, 06 mar 2018

BasiaLT napisał(a)

U mnie dzisiaj było plus 6 i leje. Pewnie najpóźniej jutro ten deszcz pójdzie do ciebie.

Oooooooo, no chyba że chmurom się nagle odmieni dzis u mmie też było ok 6 st i popadywało. Przyznam, że deszcz mógłby spaść taki fest, żeby wszystko zmyło i podlało na start rośliny. Wodę na RODosie włączą dopiero na koniec marca, i do tego czasu jestem skazana na wodę z niebios
AsiaK_Z 21:40, 06 mar 2018

Anda napisał(a)
Asiu, u mnie ciemierniki podniosly troche glowki

No to jest nadzieja dla moich Już dzisiaj Ktoś mi napisał, że nadzieja umiera ostatnia Pozdrawiam Ktosia
Ecia, a widać porządną wiosnę na horyzoncie? Czy jeszcze nie?
Anda 21:48, 06 mar 2018

U mnie cieplo. Dzis mielismy +11 Od czwartku ma padac. Druga polowa marca ma byc taka "Jak w marcu, tak w garncu"

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
AsiaK_Z 22:09, 06 mar 2018

Anda napisał(a)
U mnie cieplo. Dzis mielismy +11 Od czwartku ma padac. Druga polowa marca ma byc taka "Jak w marcu, tak w garncu"

Czyli faktycznie weekend u nas może będzie ciepły czekamy