Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

Kiedyś będzie pięknie i u mnie - od nowa

JulkAd 11:51, 16 maj 2018

AsiaK_Z napisał(a)

Musiałam coś zmienić, wyglądały jak z demobilu. Takie leczenie pryszcza pudrem, ale wyszło fajnie. Przyznam nieskromnie, że jestem zadowolona z efektu

Bardzo fajnie wyszło. Ja u siebie dużo rzeczy "odswieżam"...a dopiero jak to nie pomoże to zmieniam na nowszy model ...ale meble na działeczkę super
AsiaK_Z 16:45, 16 maj 2018

Julcia, chyba mnie zainspirowałaś tym zajzajerem ... tylko kurna chata nie będę mogła "miąchać", bo nie ma mnie codziennie w ogrodzie, a na balkonie zupki robić nie będę aleeeeeeeeee chyba Renia Kokesz "gotuje" w takich 5l butlach po wodzie.... więęęęcccc kto wie może jednak na balkonie???? Hmmmmm

A mebelki muszą posłużyć ze 3 lata jeszcze, bo mamy plany co do domku.... ale zobaczymy co czas przyniesie... bo człowiek se zaplanuje i akurat...... sruuuuu
JulkAd 21:16, 16 maj 2018

AsiaK_Z napisał(a)
Julcia, chyba mnie zainspirowałaś tym zajzajerem ... tylko kurna chata nie będę mogła "miąchać", bo nie ma mnie codziennie w ogrodzie, a na balkonie zupki robić nie będę aleeeeeeeeee chyba Renia Kokesz "gotuje" w takich 5l butlach po wodzie.... więęęęcccc kto wie może jednak na balkonie???? Hmmmmm

A mebelki muszą posłużyć ze 3 lata jeszcze, bo mamy plany co do domku.... ale zobaczymy co czas przyniesie... bo człowiek se zaplanuje i akurat...... sruuuuu

No chyba na balkonie też nie miałabym odwagi...ja miałam w kącie ogrodu,ale przy mieszaniu i tak zapaszek był nieziemski...coś za coś jednak . Mam jednak zamiar kupić w markecie budowlanym na C wiadro takie z ich napisem i do niego można dokupić pokrywkę
Ja już przestałam wybiegać z planami daleko w przód...zaczynam dostrzegać teraźniejszość i doceniać każdą wolną chwilę. Czas mi tak szybko ucieka, że aż sama jestem tym przerażona
Buziol Asiu
AsiaK_Z 09:10, 19 maj 2018

JulkAd napisał(a)

No chyba na balkonie też nie miałabym odwagi...ja miałam w kącie ogrodu,ale przy mieszaniu i tak zapaszek był nieziemski...coś za coś jednak . Mam jednak zamiar kupić w markecie budowlanym na C wiadro takie z ich napisem i do niego można dokupić pokrywkę
Ja już przestałam wybiegać z planami daleko w przód...zaczynam dostrzegać teraźniejszość i doceniać każdą wolną chwilę. Czas mi tak szybko ucieka, że aż sama jestem tym przerażona
Buziol Asiu

Chyba jednak zrezygnuję z "gotowania"... sąsiedzi by mnie przeklnęli
AsiaK_Z 09:12, 19 maj 2018

AsiaK_Z 09:14, 19 maj 2018

JulkAd 13:43, 19 maj 2018

Mmmmm....cudnie ...chyba odpoczywasz? Wszystko zrobione tylko kawki i ciasta brakuje
Buziol
AsiaK_Z 14:51, 19 maj 2018

Odpoczywam, ale w ..... domu dziś w Poznaniu airshow, a Rodos mam blisko lotniska. Wczoraj byłam 4 godziny, akurat pilot jakiegoś wojskowego samolotu sobie ćwiczył beczki i takie tam..... myślałam, że mi uszy odlecą, dach mi zdmuchnie i wszystkie tuje "wykopie".
Ooooo, właśnie zaczął się pokaz.... bo nawet w domu słyszę

A kawkę właśnie popijam w pozycji horyzontalnej
dominika_ 17:48, 19 maj 2018

Czasami trzeba się troszkę pobyczyć coby nabrać sił i energii do działania
Ewa777 19:18, 19 maj 2018

Powiem Ci, że obrazki z działeczki piękne Piwonie nadal w pączusiach, tak jak u mnie. Kredensik cudeńko - miałaś dobry pomysł