Jedź do galerii, oni tam dopiero czują święta W drodze powrotnej z pracy byłem w dwóch szkółkach, nie przywiozłem ani jednej rośliny ... chyba i ja się starzeję Sklepy ogrodnicze powoli zwijają interes, przygotowują rośliny do zimowania.
Jutro ma być u mnie ciepło wiec i ja zabiorę się za porządki w ogrodzie. Trochę liści mam do grabienia, donic do wniesienia i roślin do schowania. Nie ma się co oszukiwać, sezon dobiega końca a nas czeka zasłużony odpoczynek.
Witaj Asiu, przebrnęłam przez wszystkie strony Twojego wątku. Zajęło mi to 2 tygodnie.
Zgłębiam tematy piaszczystych RODOSÓW bo też taki mam .
4 lata roboty i jest pięknie u ciebie, naprawdę. Chyba taka systematyczność w pracy ogródkowej mega popłaca.
Ja wpadam jak perszing i mimo że zap...dalam pół dnia nie ma efektu... oprócz obolałych członków oczywiście.
Będę śledziła poczynania twe jeśli pozwolisz.
Pozdrawiam i wszystkiego naj z okazji jaką świętowałaś.
Ja świętuję 28.11,więc też strzelec?
Ania
Cześć Aniu
Szallllona, tyle stron przeczytałaś? No szalllona ale miło mi słyszeć, że mój RODos wpadł Ci w oko
Pracy jeszcze mam mnóstwo, są jeszcze zakątki do których cywilizacja nie dotarła ale małymi kroczkami do przodu. Systematyczność to chyba mi się rozjechała, przynajmniej w tym roku. Ostatnie 2 miesiące sezonu, z uwagi na problemy zdrowotne, zawalone na całej linii
Bardzo dziękuję za odwiedziny i życzenia, jam najprawdziwszy skorpion ze wszystkimi wadami i zaletami
Obrazek cudny i nie wiem kto wymyślił, że stipa nie zimuje... U mnie przezimowała stara i się w dodatku pięknie wysiała.
Ja też jestem miłośniczką Hortulusa. Byłam już 10 razy. Zawsze coś przywiozę.
Masz rację, że Gardenia zdecydowanie za wcześnie, ale na kiermaszu zawsze się coś znajdzie.