Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

07_Rene 22:27, 19 lip 2015

babka napisał(a)

Szkoda, że nie poszłam nigdy na żaden kurs fotografii bo bardzo to lubię choć efekty moim zdaniem są takie sobie w porównaniu z ujęciami innych

Olu, na naukę nigdy nie jest za póżno... W dzisiejszych czasach nawet nigdzie chodzić nie trzeba, bo wpiszesz hasło na You Tube i wszystko jest... Mój eM w ten sposób się spawać nauczył, a i razem z córką grę na gitarze ćwiczą Wystarczy mieć trochę wolnego czasu i chęci

Co do traw to może najpierw wzdłuż gazonu i tarasu?
babka 22:31, 19 lip 2015

waldek727 napisał(a)

why " " ??????
waldek727 22:43, 19 lip 2015

babka napisał(a)

why " " ??????

Bo nie jestem dziewczynk(om), a trzymałem kciuki za taki wygląd ogrodu cały czas.
babka 22:51, 19 lip 2015

aaa nieee to nie tak !!!
Dziołszkom dziękowałam za poparcie mojego pomysłu z miskantami !! Przecież ja wiem, że mam w Tobie wielkiego sprzymierzeńca i Ty wiesz, że jestem Tobie wdzięczna za wsparcie i pomoc
Przecież wiesz
waldek727 22:54, 19 lip 2015

07_Rene napisał(a)

Olu, na naukę nigdy nie jest za póżno... W dzisiejszych czasach nawet nigdzie chodzić nie trzeba, bo wpiszesz hasło na You Tube i wszystko jest... Mój eM w ten sposób się spawać nauczył, a i razem z córką grę na gitarze ćwiczą

O masz!
A ja sobie głowę łamię jak tu pewne rzeczy w jasny sposób wnuczkowi wytłumaczyć.
Jutro pokażę mu to wszystko na You Tube.
babka 23:02, 19 lip 2015

waldek727 napisał(a)

O masz!
A ja sobie głowę łamię jak tu pewne rzeczy w jasny sposób wnuczkowi wytłumaczyć.

Ojjj zależy co to za tematyka do przerobienia
Ale fakt, czasem sięgam do Yu tuba po instrukcje
waldek727 23:26, 19 lip 2015

babka napisał(a)
aaa nieee to nie tak !!!
Dziołszkom dziękowałam za poparcie mojego pomysłu z miskantami !! Przecież ja wiem, że mam w Tobie wielkiego sprzymierzeńca i Ty wiesz, że jestem Tobie wdzięczna za wsparcie i pomoc
Przecież wiesz

Reasumując Olu Twój ogród należy do tych, które przeszły w ostatnim czasie największą metamorfozę. Trzeba zauważyć, że robiłaś wszystkie prace w/g zamierzonego projektu, a czas był Twoim sprzymierzeńcem. Doceniam to w Tobie, ponieważ spore grono ludzi którzy dzielą z nami wspólną pasję zakłada, że uda im się stworzyć ogród z piątku na sobotę.
Można domyślić się i przeczytać również, jakie są później w następstwie tego efekty. Ogrody niestety mają tę wadę, że trzeba na nie czekać nieraz dłużej niż na pierwszy stosunek.
Natomiast gdy już posiadają własną duszę, to można powiedzieć, że są obrazami naszego życia.
07_Rene 23:32, 19 lip 2015

waldek727 napisał(a)

O masz!

Ja nieustannie próbuję nauczyć dzieci wartościowego używania Internetu... Ale odzielenie "ziarna" od "plew" jest trudne szczególnie dla nastolatków...
babka 00:24, 20 lip 2015

waldek727 napisał(a)

Reasumując Olu Twój ogród należy do tych, które przeszły w ostatnim czasie największą metamorfozę. Trzeba zauważyć, że robiłaś wszystkie prace w/g zamierzonego projektu, a czas był Twoim sprzymierzeńcem. Doceniam to w Tobie, ponieważ spore grono ludzi którzy dzielą z nami wspólną pasję zakłada, że uda im się stworzyć ogród z piątku na sobotę.
Można domyślić się i przeczytać również, jakie są później w następstwie tego efekty. Ogrody niestety mają tę wadę, że trzeba na nie czekać nieraz dłużej niż na pierwszy stosunek.
Natomiast gdy już posiadają własną duszę, to można powiedzieć, że są obrazami naszego życia.

Miło mnie to połechtało Cieszę się, że tak własnie oceniasz moją pracę Jeszcze wiele niedociągnięć u mnie ale czekają na swoją kolej bo tak jak mówisz, na wszystko musi być czas a pośpiech często jest złym doradcą
I cieszę się, ze trafiłam na forum bo chciałam mieć ogród dla leniwych a dziś mogę powiedzieć że mam ogród, który jest moją pasją
waldek727 01:19, 20 lip 2015

Znasz już mnie trochę Olu i wiesz, że nie latam po wątkach z cukrem. Jestem za stary wróbel żeby mówić komuś tylko to, co chciałby ode mnie usłyszeć. Wiem jak tym sposobem nierealnego oceniania rzeczywistości można komuś zaszkodzić i ,,wpuścić go w maliny".
Ogród to nie stara lalka którą można cisnąć w kąt. Ogród to najbogatsze życie jakie stworzyła przez miliardy lat Matka Natura i przekazała je nam w nasze ręce. Cieszę się, że również od tej strony patrzysz na to wszystko ze zrozumieniem. Zapewniam Cię Olu, że w przyszłości będziesz miała z tego tytułu mniej trosk i zmartwień ogrodowych ponieważ to gleba i żyjące w niej pożyteczne mikroorganizmy będą ostoją zdrowia i dobrej kondycji Twoich roślin.