Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

paula23 21:41, 21 paź 2015

babka napisał(a)

Woda
Jeszcze nie wiem czy to miałby być mini basenik czy może jakaś mała fontanna... nie mam sprecyzowanego jeszcze pomysłu ale ogólne woda
Co myślisz ?

Ogólnie woda to ciężko określić zależy w jaki sposób - ciurkadełko ? fontanna ? mini basen ? czy coś ala oczko wodne z roślinkami wodnymi?

Za bardzo ogólnie to ujęłaś

Wybacz ale mi tez ta ławeczka tam nie pasi jednak donice bardziej do mnie przemawiały...

Ale to ma się Tobie podobać i spełniać Twoje wymagania
Iwk4 21:41, 21 paź 2015

Ola, odbierz za chwilkę pv
babka 21:43, 21 paź 2015

amelia_b napisał(a)
Teraz ja tylko nie bij mi się twoje ogród że stylem śródziemnomorskim kojarzy jak chcesz wodę to niech wypływa że ściany z paszczy lwa w mały akwen wodny ściana w jakimś pnączu,okiennice i ławeczka niebieska lub czerwona ale w tedy nie bardzo wiem gdzie donice umieścić

No otóż to, gdzie ??
Ta pod płotem chyba i tak będzie, z małej mogę zrezygnować i coś od tego miejsca z wodą kombinować. Tylko proszę Cię, nie głowa lwa ...
eda 21:44, 21 paź 2015

A ha ha no to gwoździe nie żartuję pewnie masz racje są takie miejsca że same ciągną by przysiąść ...jak ławeczka pod oknem stół to na poczęstunek a ławeczka to ławeczka o ciurkadełku sama marzę wciąż...
Olcia u mnie wycieczka jak się chcesz na większą chwilę oderwać...buziolki
babka 21:45, 21 paź 2015

paula23 napisał(a)

Ogólnie woda to ciężko określić zależy w jaki sposób - ciurkadełko ? fontanna ? mini basen ? czy coś ala oczko wodne z roślinkami wodnymi?

Za bardzo ogólnie to ujęłaś

Wybacz ale mi tez ta ławeczka tam nie pasi jednak donice bardziej do mnie przemawiały...

Ale to ma się Tobie podobać i spełniać Twoje wymagania

No to zbiłaś mnie z tropu
Woda ogólne bo jak widzisz, nie pasi do końca to co namalowałam. Może to być wszystko, ciurkadełko lub fontanienka, dowolnie byleby pasowało
babka 21:45, 21 paź 2015

Iwk4 napisał(a)
Ola, odbierz za chwilkę pv

czekam
babka 21:46, 21 paź 2015

eda napisał(a)
A ha ha no to gwoździe nie żartuję pewnie masz racje są takie miejsca że same ciągną by przysiąść ...jak ławeczka pod oknem stół to na poczęstunek a ławeczka to ławeczka o ciurkadełku sama marzę wciąż...
Olcia u mnie wycieczka jak się chcesz na większą chwilę oderwać...buziolki

wycieczka ? idę paczeć
leon60 21:47, 21 paź 2015

https://www.pinterest.com/pin/529876712387175736/
amelia_b 21:47, 21 paź 2015

babka napisał(a)

No otóż to, gdzie ??
Ta pod płotem chyba i tak będzie, z małej mogę zrezygnować i coś od tego miejsca z wodą kombinować. Tylko proszę Cię, nie głowa lwa ...
ola tak strzeliłam z tą głową to trzeba na spokojnie,bo można głupot narobić,ja się idę przespać z tematem,he he bo na ema nie mam co liczyć
Iwk4 21:51, 21 paź 2015

leon60 napisał(a)
https://www.pinterest.com/pin/529876712387175736/

Całość jest tu:
http://www.rodenburgtuinen.nl/portfolio/10006/Moderne-achtertuin-bij-nieuwbouwwoning.html
i bardzo mi się podoba
a tu projekt:
https://www.pinterest.com/pin/529876712387175832/

Wysłałam, chyba dziś będziesz miała co robić