A ty cwaniaku będziesz siedzieć na ławeczce, wdychać woń pnących róż, popijać drinki z palemką i nóżki moczyć Olu pomysł fajny, ogród sensoryczny tak to się nazywa tak?
Woda
Jeszcze nie wiem czy to miałby być mini basenik czy może jakaś mała fontanna... nie mam sprecyzowanego jeszcze pomysłu ale ogólne woda
Co myślisz ?
no coś w tym rodzaju
Pomyślałam, że tam pod ścianą jest tak miło nawet w chłodniejsze dni, robi się tam całkiem przyjemny zakątek. Ostatnio tam siadam sobie z mama i gawędzimy. Szkoda by było nie uwzględnić w tym miejscu ławeczki A woda w takim kamiennym ogrodzie bardziej pożądana jest niż ogień Serio myślisz, że będzie ok ?
Teraz ja tylko nie bij mi się twoje ogród że stylem śródziemnomorskim kojarzy jak chcesz wodę to niech wypływa że ściany z paszczy lwa w mały akwen wodny ściana w jakimś pnączu,okiennice i ławeczka niebieska lub czerwona ale w tedy nie bardzo wiem gdzie donice umieścić
No do siedzenia ławeczka jest i położyć się będzie można Tam nie ma zbyt wiele miejsca więc odległości nie są duże. Zresztą woda to ma być tylko akcent wodny, ciurkadełko itp. Z okna nic nie podam bo to budynek gospodarczy jest