Olunia kochana Coś takiego miałam na myśli tylko mniejszego i bez rabaty obok ale to już wiesz dlaczego Zamiast rabaty chciałam rzykleić" kawałek baseniku(takie przedłużenie) i tam wsadzić lawendy lub inne pacnące. Na całości betonu kamyki
Ale może Amelka ma rację że to mało greckie a takie było moje założenie ... Sama nie wiem... Czy to by się kłóciło ??
Pomyślę, moze rzeczywiście z tą ławeczką się wstrzymać lub dać tę ze zdjęcia ... niebieską, grecką
Marta palenisko nie może tu być, zbyt duże ryzyko zapruszenia ogniem bo powstają tu zawirowania powietrza, wiatr odbija się od płotu i wszystko fruwa :/
Paulinka powiem Ci ze ten z drugiej fotki całkiem, całkiem Podoba mi się Tylko Żon z realizacją musiałby poczekać do wiosny no i co z moimi baronami ?? Chyba je sprzedam
Zawsze możesz kwadracik podzielić i na połowie dać ciurkadełko a na połowie trawy jako tło a przecież możesz wykorzystać coś innego np duży kamień z dziurką zamiast kuli
Jak byś red barony chciała sprzedać to ja chętnie albo mogę się zamienić na coś jak coś to daj oferte na priv