Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Anda 20:26, 22 paź 2015

Gratuluje decyzji, na pewno bedzie pieknie, bede kibicowac Doradzac to moge ew. na temat bylin. O zimozielonych pojecia nie mam
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
babka 20:55, 22 paź 2015

paula23 napisał(a)
A czemu lawenda nie będzie w tej pod płotem? Jakiś powód czy tak po prostu ?

Zawsze możesz "odgrodzić" roślinki kwaśnolubne jeśli tylko hortki takie będą to przecież możesz skombinować wiadro plastikowe po farbie obciąć spód i w nim wsadzić hortke taka wiesz zapora żeby się ziemie nie mieszała a reszta normalna ziemia i jeżówki/lawenda/trawy ??

Paulinka nie mówione że w donicy nie wsadzę lawendy ale głównie chodzi mi o to, że chciałabym ją posadzić przed basenem tak jak na inspiracji
Co do donicy to cały wcześniejszy plan został przewrócony do góry nogami i muszę na spokojnie przeanalizować nasadzenia

Wstawię poglądowy rysunek jak mniej więcej mogłoby wyglądać. Oczywiście oczami wyobraźni dorysujcie sobie drewniany ekran na płocie i pergolę

babka 20:57, 22 paź 2015

Anda napisał(a)
Gratuluje decyzji, na pewno bedzie pieknie, bede kibicowac Doradzac to moge ew. na temat bylin. O zimozielonych pojecia nie mam

Chciałabym w to wierzyć że będzie pięknie Co z tego wyjdzie zobaczymy
Cieszę się, że mogę na Ciebie liczyć
Anda 21:02, 22 paź 2015

babka napisał(a)

Chciałabym w to wierzyć że będzie pięknie Co z tego wyjdzie zobaczymy
Cieszę się, że mogę na Ciebie liczyć

Mozesz, a na dowod bylinka, ktory sama chce zakupic na wiosne: Knautia macedonica – Świerzbnica macedońska Looknij se

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
paula23 21:04, 22 paź 2015

Widzi mi się że to drzewko takie delikatniejsze niż donica ładnie
Anda 21:06, 22 paź 2015

Ta belkowa lawka ladna jest bardzo, chcesz ja wywalic? Nie mozesz jej po prostu dorobic jakiegos fajnego oparcia?
amelia_b 21:10, 22 paź 2015

Ja tylko jedno słowo na dziś dodam będzie extra buziaki przesyłam Ci Oleńka na dobranoc he he 50 głów to nie jedna
paula23 21:15, 22 paź 2015

Anda napisał(a)
Ta belkowa lawka ladna jest bardzo, chcesz ja wywalic? Nie mozesz jej po prostu dorobic jakiegos fajnego oparcia?

I bardziej by tam pasowała bo "wszystko" w drewnie
babka 21:17, 22 paź 2015

Anda napisał(a)

Mozesz, a na dowod bylinka, ktory sama chce zakupic na wiosne: Knautia macedonica – Świerzbnica macedońska Looknij se

Ładna roślinka i u mnie czułaby się dobrze Zanotowana
Anda 21:18, 22 paź 2015

paula23 napisał(a)

I bardziej by tam pasowała bo "wszystko" w drewnie

Ano
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies