Paula, pisz i rysuj !! Im więcej pomysłów tym lepiej bo co kilka głów to nie jedna! Fajny plan naszkicowałaś a myślę, że wszystkiego od razu i tak nie zgromadzę więc i czas zweryfikuje nasadzenia Masz fajne i pomocne pomysły co mnie cieszy bo ja trochę błądzę jak ślepiec
A widzisz, nie poczytałam nawet jakie ma tojeść wymagania. Turzyce ok ale nie wiem czy jedna większa rozplenica nie byłaby ciekawsza niż kilka niskich carexów ??
Nie obrażam się Co nie zmienia faktu że te uwagi mogły być z mniejszym przekąsem.
Próbowałam odnaleźć sklep który sprzedaje na metry ograniczniki do miskantów ale tak na szybko nie znalazłam, ogłaszają się na Fb ale jak tylko znajdę podeśle Ci link.
Ale czy np odgrodzenie go blachą, deską bądź wiadrem bez dna nie będzie poniekąd ograniczeniem?
Idąc tym tokiem myślenia wielu traw trzeba by wogóle nie sadzić bo po latach zajmą naście metrów kwadratowych albo i więcej.
Poprostu to jest czepianie się na siłę szczegółów.
Dobrymi radami to jak widzisz jest piekło wybrukowane Chyle czoła przed specjalistami niech się wypowiadają bo widocznie tylko idealne pomysły są mile widziane.
O kurcze, aż tak ? Ja w ten sposób posadziłam wydmuszyce, która jest mega ekspansywna i od dwóch sezonów siedzi w ryzach ale może trzeciego nie zdzierży ? No i co, myślicie nie łączyć ze sobą tych roślin ?
Fajnie że piszesz o specjalistycznych ogranicznikach, nawet nie pomyślałam że jest coś takiego. Ale tak jak piszesz sposobów jest wiele by sobie poradzić z problemem. Każda rada jest dla mnie cenna więc proszę nie zamykaj się w sobie. Dziewczyny dzielą się swoimi doświadczeniami a to jest bardzo przydatne, nie uważasz ? Myślę, że my wszyscy się tu uczymy Chyba jedynie szefowa to taki pewnik na 100%