Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Anda 20:09, 21 lut 2016

babka napisał(a)
Dzięki Juziu za czujne oko, jakoś nie potrafię tych roślin sobie przyswoić i odróżnić.

Paweł, muszę rzucić okiem co tam u Ciebie

Ewuś wiosna idzie i co mnie bardzo cieszy magnolia ma sporo pąków i będą kfiatki Nie udało mi się dziś zrobić im zdjęcia bo tak wiało, że gałązki ciągle były w ruchu
Ale ewidentnie do wiosny bliżej niż dalej A jak jest u Ciebie ?

U mnie tez wiosna, tulipany i narcyzy już wystają. Tylko rabatek takich posprzątanych jeszcze nie mam Magnolie koniecznie sfotografuj. Takie piękne kwiaty maja
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
babka 20:12, 21 lut 2016

Liczę na to że będą kwiaty Trzyletni krzaczek i poraz pierwszy są pąki
beata_m 20:35, 21 lut 2016

babka napisał(a)
Liczę na to że będą kwiaty Trzyletni krzaczek i poraz pierwszy są pąki

Kochana Ty to masz wejścia ;D piękna wiosna u Ciebie ... pozdrawiam cieplutko
mateuszmichn 00:08, 22 lut 2016

babka napisał(a)
OGŁOSZENIE !

Komu nasiona stipy i werbeny patagońskiej, komu ??

Witaj, jeśli mogę, to z chęcią się skuszę
A tak w ogóle to masz super kota. Nieźle wytarmosił ci trawki
jazzy 16:45, 22 lut 2016

Hejka! Fajnie, że jesteś Fotki jak zwykle mega!
Kuba 17:08, 22 lut 2016

Pięknie Psze Pani jak wiosennie i kolorowo, zaraz się zacznie cebulowy spektakl
babka 20:23, 23 lut 2016

Kiedy ja się ogarnę ogrodowiskowo ? jakoś nie mogę się zorganizować by usiąść i w spokoju poczytać, poplotkować z Wami Sukces wielki, że dziś udało mi się zrobić małe wysiewy. Może im dzień będzie dłuższy tym łatwiej będzie skupić się na planach na ten sezon? Tymczasem wciąż zalegam na kanapie, na zmainę oglądając filmy i czytając książki. To lubię... lenistwo lubię... chwilo trwaj

Beatko, nie wiadomo jak długo taka wiosenna aura potrwa, znów zapowiadają chłody. Według mnie to mógłby być już koniec zimy, nie miałabym nic przeciwko temu
Buziaka ślę kochana :*

Mateusz, wysłałam Ci pw, odpisz

Hejak Jazzy, wracam jak z za wielkiego oceanu Buziam

Kuba, dzięki za miłe słowa Cebule będą wielką niespodzianką bo zdaje się że przy sadzeniu pomyliłam gatunki krokusów i będzie niezły misz masz na rabacie
Żal mi tych moich czerwonych tulipanów, których musiałam się pozbyć, lubiłam je
Pozdrawiam Cię
beata_m 20:25, 23 lut 2016

babka napisał(a)
Kiedy ja się ogarnę ogrodowiskowo ? jakoś nie mogę się zorganizować by usiąść i w spokoju poczytać, poplotkować z Wami Sukces wielki, że dziś udało mi się zrobić małe wysiewy. Może im dzień będzie dłuższy tym łatwiej będzie skupić się na planach na ten sezon? Tymczasem wciąż zalegam na kanapie, na zmainę oglądając filmy i czytając książki. To lubię... lenistwo lubię... chwilo trwaj

Beatko, nie wiadomo jak długo taka wiosenna aura potrwa, znów zapowiadają chłody. Według mnie to mógłby być już koniec zimy, nie miałabym nic przeciwko temu
Buziaka ślę kochana :*

Mateusz, wysłałam Ci pw, odpisz

Hejak Jazzy, wracam jak z za wielkiego oceanu Buziam

Kuba, dzięki za miłe słowa Cebule będą wielką niespodzianką bo zdaje się że przy sadzeniu pomyliłam gatunki krokusów i będzie niezły misz masz na rabacie
Żal mi tych moich czerwonych tulipanów, których musiałam się pozbyć, lubiłam je
Pozdrawiam Cię

Kochana jak ja Ci tego lenistwa zazdroszczę
Niespodzianki też są super a może tak miało być .... tulipanowy picasso będzie z Ciebie
inag 23:53, 23 lut 2016

Podrap za uchem swoją kicię ode mnie
Pozdrowienia!!!
Juzia 08:06, 24 lut 2016

Jeszcze zimno....możesz się lenić