Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Kuba 14:45, 19 mar 2016

A wiesz Olu że mi się podoba
z koszykami jest tak, że jak nie masz półek i szafek to trudno z nich zrezygnować; ale możesz dać szklaną mydelniczkę, dozownik, może pojemnik na waciki i zrobi się elegancko. Myślę że białe ręczniki też by zrobiły dobrą robotę.
Ostatnio dużo się siedziałąm na pin..., spodobały mi się małe patery na ciasto wykorzystywane jako stojaki na kosmetyki, tace metalowe itd i to mi się spodobało.
swoją łązienkę mogę pokazać jak posprzątam dzisiaj robię wielkie pranie
inag 14:51, 19 mar 2016

A co Ty chcesz od tej łazienki? Jak dla mnie to jest całkiem ok!
siakowa 14:58, 19 mar 2016

Tuwazam tak jak pisze Kuba. Jeśli lubisz mocne kolory to masz wybór ale jak już pisałam nie dodawalabym tych kolorów tylko życia łazience dodalabym roślinami.
Juzia 15:40, 19 mar 2016

Ojoj! Fajna!
Ja bym żadnego koloru już nie dawała!!!!
Juzia 15:42, 19 mar 2016

Szklane dodatki ok...ale chyba mleczne szkło.
Albo biała "porcelana"

No bardzo fajna ta łazienka! Ja nie wiem co ty od niej chcesz

kosolka 19:59, 19 mar 2016

Olu, koszyki mogłabyś przemalowac na biało, dać białe ręczniki i mydelniczki. Koloru możesz dodać doniczkami, masz kilka kwiatkow, daj więcej. Mnie podobalby się żywy seledyn, wpadający w limonke (pewnie dlatego że oszalalam na jego punkcie, właśnie kilka dni temu pozmieniałam dodatki w mojej łazience z czarnych na taki kolor, zupełnie inne pomieszczenie. Ja mam całą biała, tylko żyrandol i lustro czarne).
mateuszmichn 21:41, 19 mar 2016

Lazieneczka super. Chciałbym aby każda stara łazienka tak wyglądała
No i moim zdaniem rozwiąż nie trzeba dodatkowego koloru. Jakieś białe ręczniki, mydelniczka i będzie super, możesz dołożyć 3 grube świece stojące obok siebie i może jakiś zielony kwiatek albo bukiecik( późnym latem najlepiej z twojej lawendy
babka 22:14, 19 mar 2016

Ewa przyznaję, że mnie przekonałaś do pójścia odrobinę w kierunku glamour

inag do czasu renowacji miałam do niej i to dużo do czasu sprzed renowacji. Jak dziś wnieśliśmy meble zaczęło mi się podobać. Faktem jest że teraz wybrałabym zupełnie inne, żadnych regałów, jak najmniej otwarych półek... Ale cieszę się, że wyprodukowano takie farby Na kilka lat starczy i może się doczekam się łazienki moich marzeń

Kasia, żywych kolorów się nie boję ale raczej wybieram stonowane kolory. Tu chciałam troszkę przełamać brązy bo jakoś nie potrafię od nich odejść :/ ale, masz rację że rośliny wystarczająco ożywią pomieszczenie. Nie mam zbyt wiele miejsca na doniczki ale odpowiednia kolorystyka wystarczy by rozświetlić pomieszczenie

Juzia podoba mi się pomysł z mlecznymi lub porcelanowymi dodatkami Buźka

Olka, jak przeczytałam wcześniejsze uwagi to też nasunęło mi się by koszyki przemalować na biało by zminimalizować ilość kolorów i rozjaśnić łazienkę maksymalnie. Limonkowo ? lubię to! JUż wymieniłam zasuszonego wrzosa na limonkową hortensję i jest o niebo lepiej

Mateusz ręczniczki jasne już wiszą Cieszę się, że Ci się podoba chociaż uwierz do tego czasu to pomieszczenie raczej straszyło i nie zachęcało do przebywania w nim. Przemalowywanie ścian nie ratowało w najmniejszym stopniu. Niestety mszczą się wieloletnie zaniedbania i tak przeprowadzamy generalne remonty po kolei, a że wszystko własnymi rękami to trwa to latami :/

Dziękuję wszystkim za cenne wskazówki Napewno z nich skorzystam, jesteście kochani
eda 22:31, 19 mar 2016

no pięknie u Ciebie kochana opluskałam się a kwiatuchów nie widziałam może następnym razem hi hi macham serdecznie śliczna łazienka ja na moja czekam bo teraz mam byle co remoncik będzie za niedługo paaaa ;D
07_Rene 08:24, 20 mar 2016

Bardzo ładna łazienka. Meble w moim stylu

Twoja stipa zwala z nóg. Niby się ją po jednym źdzble pikuje?