Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

babka 23:11, 02 kwi 2016

Slipy są the best

Gaciowe mi się też podobają
Z limonkowych uwielbiam green jewel, kilka sztuk muszę kupić by sobie humor poprawić ale to na gazon za lawendą. Tu będzie królował róż
babka 23:14, 02 kwi 2016

07_Rene napisał(a)
Ja może rzadziej nasiona stipy wysialam. Tez pod przykryciem trzymam i szybko nawet wzeszły.
Piszę z tel i slipy mi wskoczyły zamiast stipy hi hi
Swierdziłam, że za gęsto swoją stipę wysiałam i pewnie dobrze zrobiłaś, że rzadziej. Łtwiej przy pikowaniu idt. Zresztą po co aż tyle sadzonek ?? Kurcze ja chyba na handel je produkuję
sylwia_slomc... 23:39, 02 kwi 2016

Sliczna ta donica, ale tekstu niestety dzisiaj nie nadrobię, mykam lulu......wpadnę jeszcze
07_Rene 09:06, 03 kwi 2016

babka napisał(a)
Swierdziłam, że za gęsto swoją stipę wysiałam i pewnie dobrze zrobiłaś, że rzadziej. Łtwiej przy pikowaniu idt. Zresztą po co aż tyle sadzonek ?? Kurcze ja chyba na handel je produkuję

Nadwyżki podhoduj i wystaw na All.... Będzie kasa na kolejne realizacje Ja już o tym myślałam, ale jak przychodzi co do czego to albo czasu nie mam na taką zabawę albo coś i ostatecznie znajomym rozdaję.
Juzia 09:27, 03 kwi 2016

Ja chętnie odkupię...ale dopiero za jakiś czas.
Podhodujesz je jeszcze dla mnie?
babka 11:48, 03 kwi 2016

Juzia napisał(a)
Ja chętnie odkupię...ale dopiero za jakiś czas.
Podhodujesz je jeszcze dla mnie?

No przecie hoduję, cały parapet 3 metrowy obstawiony doniczkami a w kazdej po 2 sadzonki A gdzie miejsce na resztę ?

07_Rene napisał(a)

Nadwyżki podhoduj i wystaw na All.... Będzie kasa na kolejne realizacje Ja już o tym myślałam, ale jak przychodzi co do czego to albo czasu nie mam na taką zabawę albo coś i ostatecznie znajomym rozdaję.

Ja też rozdaję ale lubię to i wcale nie oczekuje reważnu.

sylwia_slomczewska napisał(a)
Sliczna ta donica, ale tekstu niestety dzisiaj nie nadrobię, mykam lulu......wpadnę jeszcze

Sylwia ja też często bywam u Ciebie i tylko podglądam bo tyle się tam dzieje, że nie nadążam
PS. Barony jeszcze śpią ... ale pamiętam

Miłego dnia wszystkim
babka 22:20, 03 kwi 2016

To był pracowity weekend a tyle jeszcze do zrobienia czeka. W sumie to były pierwsze względnie ciepłe dni, wcześniej nawet posprzatać się nie dało. Ale cieszy mnie, że wreszcie trawniczek wygrabiłam porządnie. Jak dobrze, że mam taki niewielki
Jutro nawozem sypnę i dosiewki zrobię, areacja też jest w planie.
Acha, w trakcie wygrabiania filcu mnóstwo gąsienic znalazłam :/ też tak macie ?

kilka kadrów

piwonie, ciekawe czy zakwitną

i już za chwileczkę, już za momęcik ....

amelia_b 22:39, 03 kwi 2016

Olu a czego u ciebie już tulipany kwitną? to wielce niesprawiedliwe jest fajne masz te tulipany. I co planujesz dalej nasadzenia w nowej donicy?
inag 23:04, 03 kwi 2016

Ja też mam w planach jutro nawóz. Gąsienic podczas wertykulacji nie widziałam - ani jednej. Ale jak tylko rozgrzebałam trochę ziemi to się okazało że głębiej jest ich całkiem sporo.
Pięknie wszystko ruszyło
babka 00:04, 04 kwi 2016

Amelko to tulipany botaniczne, one kwitną dużo wcześniej od pozostałych, na resztę też muszę jeszcze poczekać
W donicy za dużo nie pokombinuję ale jakiś tam plan już jest
Szukam pewnego sprzedawcę hortensji. Ktoś coś ?

Ilonka, chyba będę robiła codziennie obchód z grabiami żeby wyłażące wyłapać na bieżąco
We wszystkich ogrodach ruszyło ale ja czekam teraz z niecierpliwością na magnolię, jestem ciekawa jej kwiatów, to jej pierwszy raz Pod wieczór zauważyłam, że pąki zaczynają pękać. Przebieram już nóżkami