Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Ewkakonewka 00:09, 21 mar 2015

Nie wiem może jak już się posadzi co ma się posadzić to potem jest łatwiej ogarnąć, a tak to tu porządki, tu wykopki, jak będziemy regularnie dłubać to będzie widać, kiedyś
babka 00:20, 21 mar 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Nie wiem może jak już się posadzi co ma się posadzić to potem jest łatwiej ogarnąć, a tak to tu porządki, tu wykopki, jak będziemy regularnie dłubać to będzie widać, kiedyś

Może. Kiedyś. ... U ciebie to jest wylizane, przy przesadzaniu zawsze jest jakiś bajzel ale z czasem się ogarnie. Ja mam wrażenie że przekładam tylko z kupki na kupkę Jak już jest w miarę to któryś piesek zrobi sobie przebieżkę lub wykopki i heja ciotka zielińska apiać na nowo
jazzy 00:25, 21 mar 2015

babka napisał(a)

Patrząc na te zdjęcia nie da się uniknąć wrażenia, że mieszkasz gdzieś na południu Włoch
Fajnie Ci
Ewkakonewka 00:26, 21 mar 2015

Super klimat też mnie zachwycił

Ewkakonewka 00:28, 21 mar 2015

babka napisał(a)

Może. Kiedyś. ... U ciebie to jest wylizane, przy przesadzaniu zawsze jest jakiś bajzel ale z czasem się ogarnie. Ja mam wrażenie że przekładam tylko z kupki na kupkę Jak już jest w miarę to któryś piesek zrobi sobie przebieżkę lub wykopki i heja ciotka zielińska apiać na nowo

Hahahaha no czego ja tego wylizania nie widzę Pewnie zdjęcia nie pokazują wszystkiego Dobrze będzie u Ciebie też się ogarnie I klimat śródziemnomorski przynajmniej masz fajny
babka 00:34, 21 mar 2015

jazzy napisał(a)

Patrząc na te zdjęcia nie da się uniknąć wrażenia, że mieszkasz gdzieś na południu Włoch
Fajnie Ci

A miała być Grecja, przynajmniej takie było pierwotne założenie
babka 00:39, 21 mar 2015

Ewka nie pocieszaj
W temacie psów: zamówiłam bezprzewodowe ogrodzenie coby trawy nie rujnowały. W przyszłym tygodniu przyjdzie. Zobaczymy czy zda egzamin i mam nadzieję, że psom krzywdy nie zrobię
waldek727 00:49, 21 mar 2015

Ola.
Jestem dobrej myśli, że rododendron odzyska swoje siły witalne i zdrowy wygląd. Takiego egzemplarza bardzo byłoby już szkoda. Do porad Bogdzi dorzucę jeszcze swoje przemyślenia.
Po pierwsze to kup sobie litrową buteleczkę chelatu żelaza.
Drugie co przychodzi mi do głowy, to rododendrony bardzo lubią swoje towarzystwo. Jak masz taką możliwość, to dosadź po sąsiedzku jeszcze ze dwie roślinki. Mogą to być również azalie wielkokwiatowe.
Pozdrawiam z wiosną.
jazzy 01:28, 21 mar 2015

babka napisał(a)

A miała być Grecja, przynajmniej takie było pierwotne założenie

A to może i Grecja jeszcze tam nie byłam, więc nie mogę porównać
edit: Zdecydowanie masz za mało niebieskiego
https://www.pinterest.com/pin/58828338857051507/
babka 10:09, 21 mar 2015

jazzy napisał(a)

A to może i Grecja jeszcze tam nie byłam, więc nie mogę porównać
edit: Zdecydowanie masz za mało niebieskiego
https://www.pinterest.com/pin/58828338857051507/

No wiem wiem, gdzieś się zapodział Ale mogą być też Włochy albo Prowansja Nie pogniewam się, jeszcze tam nie byłam