Co do centrów ogrodniczych to powiem tylko tyle ze jest sporo sprzedawców co nie maja wiedzy i jest to nagminne i przykre ale i są producenci co sprzedają byliny i inne rośliny bez odmian i to jest straszne bo ciężko jest mi wytłumaczyć to klientowi. Do naszego sklepu jak klient przyjdzie to musi być obsłużony dobrze bo i znać musi się na roślinach, często dzwonią po rady i też musimy odpowiadać i pomagać.
chciałam podzielić jeżówki i posadzić je gęściej (żurawki są teraz trochę cofnięte, nie będą się tak kłóciły z jeżówkami) ale ... Czy dobrym pomysłem byłoby dosadzić naprzemiennie inne, białe ? I czy powinny być też pełne :
Clematisy zamawialiśmy w poniedziałek plus inne pnącza i róże to może przyjada pod koniec tygodnia tak mysle
Jezowki białe by rozświetliły rabatę ale pełne czy pojedyncze i to jest pytaniemi osobiście podobają sie pojedyncze
Pięknie wyszła pergola, bardzo mi się podoba. Widzę, że zmieniasz Olu na rabatach, aż ciekawa jestem co Ci wyjdzie, bo mi się Twój ogród bardzo podoba.
Nie usuwaj. Dzięki
Wiesz co, z tyłu zaraz za żurawkami są hortensje Vanilla Fr, one długo są białe.
Podmiana jeżówek raczej nie wchodzi w grę bo nie będę miała co zrobić z tymi różowymi. Nie mam kawałka miejsca
Nie muszę tam nic zmieniać na siłę, tak tylko pomyślałam by lekko rozjaśnić przód rabaty ale to nie jest konieczne. Poszukam zdjęcia z hortkami chociaż nie wiem czy znajdę, w ub roku w kiepskiej formie były, zdjęć mało im robiłam
Druga kwestia - jeśli już to powinny być czysto białe, nie limonkowe prawda ?