Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

babka 19:57, 10 wrz 2017

Madziu ta rabata pod płotem jest tragiczna, to tylko z daleka dobrze wygląda
Z różą wstrzymam się zatem do wiosny
Katkak 22:19, 10 wrz 2017

Oli masz tak pięknie, że słów brak. I te dopieszczenia, detale, donice... deszcz, czy słońce, tu zawsze serce rośnie w zachwycie .
Katkak 22:20, 10 wrz 2017

O mosz, prawie wierszem poleciałam .
Johanka77 22:23, 10 wrz 2017

Katkak napisał(a)
O mosz, prawie wierszem poleciałam .

No wyszło Ci, Kasiu! Jak Kochanowskiemu
Kasia_CS 23:11, 10 wrz 2017

Ale masz pięknie bardzo mi się te kadry podobają i tak sobie myślę jak tu cos do siebie przemycić a kula na pniu "wyrastająca" ze sciany rewelka
mrokasia 10:31, 11 wrz 2017

Przyszłam powiedzieć, że wstawiam u siebie dla Ciebie fotkę przebarwionej hortki bombshell a tu takie foty!!! I Ty mówisz, że donic zrobić nie umiesz???!!!

Zana 22:16, 11 wrz 2017

Moja jedna Novalis wypuszcza dziczki, ale one zdecydowanie bezproblemowe są do odróżnienia. Mają zupełnie inne listki, mniejsze, w innym odcieniu zieleni. Innych doświadczeń z dziczkami u róż na razie nie mam, to nic więcej w tym temacie nie napiszę.

Ogród w deszczu też piękny, inaczej
lojalna_ 20:14, 12 wrz 2017

Widoki przepiękne donice matko zjawiskowe a już chciałam pstrykasz swoje i chyba sobie daruje hihi

Prześliczne zakątki prześliczne.

Olus co to za Hortki na pierwszej fotce tak ślicznie przebarwienia ))
Anda 21:59, 12 wrz 2017

Ola, piekny ten Twoj deszczowy ogrod Nie marudz wiec
Kotka sliczna.

Roze jesienia czesto baty puszczaja. Mi to raczej na dziczka nie wyglada. Dziczki maja taka jasna, troche seledynowa zielen i matowe liscie. Ciachnij tego bata wiosna przy cieciu roz, czyli gdy forsycje zakwitna.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
babka 20:01, 14 wrz 2017

Katkak napisał(a)
Oli masz tak pięknie, że słów brak. I te dopieszczenia, detale, donice... deszcz, czy słońce, tu zawsze serce rośnie w zachwycie .

Dziękuję, miło mi bardzo

Johanka77 napisał(a)

No wyszło Ci, Kasiu! Jak Kochanowskiemu

Kasia_CS napisał(a)
Ale masz pięknie bardzo mi się te kadry podobają i tak sobie myślę jak tu cos do siebie przemycić a kula na pniu "wyrastająca" ze sciany rewelka

Kula miała wylecieć ale chyba dobrze, że się wstrzymałam z wycinką. Na razie niech zostanie
Cieszę się, że i Tobie sie podoba

mrokasia napisał(a)
Przyszłam powiedzieć, że wstawiam u siebie dla Ciebie fotkę przebarwionej hortki bombshell a tu takie foty!!! I Ty mówisz, że donic zrobić nie umiesz???!!!

No nie umiem Trochę podgapiłam od Izy
Dzięki ze pamiętałaś o hortensji, byłam, widziałam Jednak to nie to o co mi chodzi. Nie wiem czy w ogóle znajdę to co bym chciała mieć

Zana napisał(a)
Moja jedna Novalis wypuszcza dziczki, ale one zdecydowanie bezproblemowe są do odróżnienia. Mają zupełnie inne listki, mniejsze, w innym odcieniu zieleni. Innych doświadczeń z dziczkami u róż na razie nie mam, to nic więcej w tym temacie nie napiszę.

Ogród w deszczu też piękny, inaczej

Skoro dziczki mają inne liście to te moje baty muszą być witkami właściwymi. Listki trochę się różnią odcieniem zieleni ale to pewnie z racji tego, że młode
Już mam serdecznie dość tego ogrodu w deszczu, codziennie pada
Ileż można ?

lojalna_ napisał(a)
Widoki przepiękne donice matko zjawiskowe a już chciałam pstrykasz swoje i chyba sobie daruje hihi

Prześliczne zakątki prześliczne.

Olus co to za Hortki na pierwszej fotce tak ślicznie przebarwienia ))

Hortensje to Vanillki, kolor mają dość ostry ale w rzeczywistości ciuteńke jaśniejsze są

Z tymi zjawiskowymi donicami to chyba przesada Twoim dekoracjom ciężko dorównać i dobrze o tym wiesz

Anda napisał(a)
Ola, piekny ten Twoj deszczowy ogrod Nie marudz wiec
Kotka sliczna.

Roze jesienia czesto baty puszczaja. Mi to raczej na dziczka nie wyglada. Dziczki maja taka jasna, troche seledynowa zielen i matowe liscie. Ciachnij tego bata wiosna przy cieciu roz, czyli gdy forsycje zakwitna.

Ok. ciachnę, wiosną będę pytac jak wysoko.

Deszczowy ogród dziękuje bardzo za słowa uznania Szkoda, że nie mogę się nim cieszyć. Po powrocie z pracy nie ma zbyt wiele czasu na przebywanie w nim. I do tego ten ciągły deszcz :/