Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Mysza 22:55, 16 maj 2015

Ewkakonewka napisał(a)

Oj szkoda Zostało mi jeszcze ok. 20 szt. różnej wielkości, jeszcze 2 osoby były chętne, jak po nich jeszcze coś zostanie to mogę Ci wysłać, ale to w poniedziałek będę dopiero wiedziała ile jest wolnych. Tylko jakbyś chciała to upominaj się koniecznie bo ja mam sklerozę

Ewciu dziękuję za chęciNie będę Ci zawracała głowy.Za rok może się uda
Ja zamówiłam 70 worków kory i pewnie też o 100za mało hi hi.
Ewkakonewka 23:08, 16 maj 2015

Jak mi ta stipa zakwitnie, o ile dotrwała to takiego stadium rozwoju, to nasion będzie na parę hektarów pewnie
No nie spodziewałam się, że mi ta kora wystarczy na wszystko, ale jakąś orientację chciałam złapać. Pójdzie to w setki jak nic i to tylko na to co jest zrobione w tej chwili, czyli lewy przód stojąc w bramie twarzą do domu.
O to co jeszcze trzeba zrobić będę się martwić chyba dopiero w przyszłym roku Do jesieni teoretycznie powinnam przygotować prawy przód i to dopiero wiosną wysypię.
babka 23:51, 16 maj 2015

Ewa, moja kupna stipa nie jest nic lepsza od Twojej osobistej produkcji więc się ciesz kobito Podpatrzyłam sobie Twój ogród i i znów doła załapałam. Pięknie, zielono, rozwojowo ....

Edit: literówka
eda 00:12, 17 maj 2015

Ewcia wybacz przegapiłam och najlepszego na 400 setki niech nadal będzie tak pieknie i niech cieszy Cię Twój ogród każdego dnia

dorciabe 09:44, 17 maj 2015

Ewa bardzo iligancko z korą, bardzo
dorciabe 09:48, 17 maj 2015

A nie stałaś czasami pod stokrotką na felinie z korą zapakowaną z tyłu samochodzie? bo widziałam i się zastanawiałam
anabuko1 10:07, 17 maj 2015

No, no super teraz te rabatki wyglądają obłożone korą
a tak w ogóle, to duży ten twój ogród, fajnie.
Z jednej strony żałuję,że mój nie jest większy( więcej można mieć roślin)
a drugiej wystarczy, bo i tak pracy w jego utrzymaniu jest juz sporo
Ewkakonewka 10:32, 17 maj 2015

babka napisał(a)
Ewa, moja kupna stipa nie jest nic lepsza od Twojej osobistej produkcji więc się ciesz kobito Podpatrzyłam sobie Twój ogród i i znów doła załapałam. Pięknie, zielono, rozwojowo ....

Edit: literówka

Cieszę się cieszę ze stipy Nie załapuj dołów, a już przynajmniej nie po wizycie u mnie, wybierz sobie jakiś ogród bardziej idealny Bo do mojego to 'rozwojowo' puki co pasuje najbardziej huhuhuhu
Ewkakonewka 10:35, 17 maj 2015

eda napisał(a)
Ewcia wybacz przegapiłam och najlepszego na 400 setki niech nadal będzie tak pieknie i niech cieszy Cię Twój ogród każdego dnia

Buziaki Kochana dziękuję pięknie za kwiatki i życzenia Właśnie u Ciebie byłam hihihi
Ewkakonewka 10:40, 17 maj 2015

dorciabe napisał(a)
Ewa bardzo iligancko z korą, bardzo

No jest różnica faktycznie powoli zasypię wszystko
Na Felinie to nie ja , ale to musiała być jakaś bratnia dusza huhuhuhu