Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Ewkakonewka 22:47, 19 maj 2015

Aneta1309 napisał(a)
Boziu ile kwiecia u mnie prawie nic nie kwitnie. To rózowe to chyba firletka ale z naciskiem na chyba

Byłam głosowałam Kwiecie dopiero nabiera rozpędu
Zrobiłam dzisiaj przetasowanie w różach, kolorami je trochę poukładałam, czerwone z czerwonymi, różowe z różowymi i zobaczymy jaki efekt będzie , mam nadzieję, że zniosą moją zabawę w kopanie Za czerwonymi posadzone są niebieskie ostróżki, za różowymi jest miejsce na perovską Może nie przesłodzę
I magnolię przesadziłam w miejsce wiśni, a wiśnię za klona. I teraz czekam na deszcz może się uda
Ewkakonewka 22:51, 19 maj 2015

Iwk4 napisał(a)

Sebek wie, co to jest. W zeszłym roku nazwał tą ślicznotkę i zapomniałam. Też ją mam. Macham Ewuniu
U mnie też mszyce pojawiły się, na śliwce i wiciokrzewie. Zrobię Desic jutro

Ja zrobiłam Calypso z ubiegłorocznej resztki wczoraj wieczorem, ale widzę, że zadziałało. Porzeczki też od razu tym poleciałam bo już coś je też dopadło eh. Oby na jak najdłużej to zadziałanie wystarczyło.
Ewkakonewka 22:52, 19 maj 2015

Kacha123 napisał(a)
Ale u Ciebie kwitnących dóbr! Piękne zdjęcie z azalią i domkiem w tle

Buźka u Ciebie też już dobrze się zagęściło Azalia ma kolor odlot normalnie, nie widać tego na zdjęciu, a szkoda
Ewkakonewka 22:53, 19 maj 2015

Mysza napisał(a)
fajna fotorelacja.Miło popatrzeć

Dziękuję, mam nadzieję, że obiektów do patrzenia będzie przybywało
Ewkakonewka 22:58, 19 maj 2015

BusyBee napisał(a)

Lux to porównanie i też zachwycam się mnogością kwiecia i stipą oczywiście
Buziaki zostawiam

Kiedyś Mała Mi napisała, że im starsza tym ma więcej kfiotków w ogródku Chorobcia trzeba się zastanowić czy je wszystkie pokazywać hahahahaaha
Stipa uziemiona Pomidory rozdane bo też narosło chyba z 90 Jakieś wariactwo zrobiłam z tym sianiem w tym roku, muszę się trochę opanować w następnym sezonie
Macham na dobranoc
babka 23:09, 19 maj 2015

Kolorowo się dzieje, azalia rzeczywiście ciekawie kwitnie ale nie wyobrażam sobie Twojego ogrodu bez żarówek. U Ciebie musi być kolorowo i wesoło !

Czytam, że dzielisz róże ?? można tak normalnie, szpadlem ??
Hosty u Ciebie rewelacyjne, uwielbiam je i od wieków obiecuję, że takie sobie sprawię i jakoś wciąż mam tylko te najzwyklejsze
Ewkakonewka 23:16, 19 maj 2015

Ola nie dzielę róż tylko hosty Róże tylko przesadzałam dzisiaj i podzieliłam kolorami, nie w sensie dwie z jednej
babka 23:19, 19 maj 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Ola nie dzielę róż tylko hosty Róże tylko przesadzałam dzisiaj i podzieliłam kolorami, nie w sensie dwie z jednej

Ewkakonewka 23:22, 19 maj 2015

No to się dogadałyśmy
jazzy 00:17, 20 maj 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Wierzba mandżurska, prezentacja dla Jazzy
Ogolona zdjęcie z lutego i dzisiaj.

Dziękować po stokroć!
Z tego co pamiętam, to za nią nie przepadasz, ale czy możesz wymienić jej wady (obiektywnie, jeśli się da)
Bo ja się nadal nią podniecam