- zaokrąglona jest ścieżka z kostki brukowej
- rabaty ograniczone tą kostką wokół domu (czyli front i bok aż do tarasu)
- rabaty w narożnikach (to można w łatwy sposób zmienić)
- prosta jest rabata z umbrami
- rabata z grabami
- ścianka będzie prostokątna
- miejsce na siedzisko też w kształcie prostokąta.
A pokusiłabyś się o narysowanie tych linii wg Twojej koncepcji?
Zdjęcie bez wymiarów, do opracowania
Edytko a możesz mi na priva napisać te namiary na cisy, jeśli by to nie było problemem, może mi się przydać, jak wezmę się za przód działki w przyszłym roku
To jest ogrodnik, który zajmuje się ogrodami 2 moich znajomych i ma przeszłość budowlańca - dla mnie idealnie, bo na początek zajmie się u mnie budowaniem.
Generalnie to będzie ktoś, kto będzie robił ciężkie prace w ogrodzie, na które mój eM nie ma czasu.
Możesz spać spokojnie, jest i jeszcze długo będzie z czego wybierać.
Dużo z tego co mi opowiadał, bardziej interesujące jest dla hodowców, niż takich ogrodników jak my.
Ale np powiedział, że do nawożenia stosuje Yara Complex i polecał użyć tego na wiosnę
ooo to będziesz miec kompleksową pomoc ...oby tylko wzajemne zrozumienie było ....bo z eMami to róznie bywa ...człowiek mówi swoje ...a ten i tak robi co chce ...bo tak sobie akurat bzdurnie umyslał
ten nawóz to u mnie na trawnik idzie .....choc nawozenie to mi sie wydaje że to temat indywidualny bo ja jednak lubie te granulki kurskie czy bydlece ..i rózne gnojówki i biohumus ...sztucznych uzywam zdecydowanie mniej ...i bardziej sporadycznie.