U mnie prawie równo. Myślę, że tak jak pisze Edyta, zależy od tego czy mają równe warunki.
Piękny i kolor i kształt tych tulipanów. Fakt w tym roku wiosna bardziej rozwinięta. Ładniejsza. Czosnki pięknie kwitną. Duza ta twoja Edenka.Moja dużo mniejsza.
Nie ma co, bo pomarnują się biedne roślinki. U mnie też susza okropna, choć w Polsce wczoraj przechodziły nawałnice, u mnie w centralnej Polsce błyski i granatowe chmury wieczorem, ale nie popadało , coś tam zaczęło padać niby ale z minutke i koniec, wszystko wyparowało, do korzeni nie doleciało. Nawet pyłków z samochodu nie zmyło. Dziś znowu podlewanie ręczne...
U mnie to samo, błyski widziałam daleko, ale do mnie nie doszło...i najgorsze, ze w prognozie tygodniowej zero deszczu...chociaż ma się trochę ochłodzić
Dziewczyny, u mnie też błyska i zero deszczu. Najgorsze, że w prognozach nie ma deszczu do końca maja...
Mąż mi sprawił niespodziankę i przytargał cisy - będą zmiany na rabacie ze swidosliwami. Trochę im młode przyrosty klaply, ale po podlaniu oprzytomnialy. Dziś się moczą A jutro nie ma, że niedziela, trzeba sadzić.
O wow! Muszę mojemu mężowi pokazać ten post