Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 22:29, 05 maj 2018

nawigatorka napisał(a)
piekne. Oj zamieniłabym wszystkie Bukszpany na cisy. Wole je dużo bardziej.

Ja też I dlatego właśnie cisy, choć kilka tygodni temu eM 3 bukszpany tez kupił, tylko w doniczkach.
lindsay80 22:32, 05 maj 2018

nawigatorka napisał(a)
Kurczę a ja kopalnego Serba już boje się sadzic...

Też miałam obawy, na pewno trzeba będzie je przypilnowac.
Ale wykopane wlasciwie w chwili odbioru z dużą bryłą korzeniową.
Monia81 22:34, 05 maj 2018

Ale fajna niespodzianka eMusia fajne te kuleczki cisowe nadal się zachwycam tymi zestawieniami tulipanowymi u Ciebie piękne buziaki
lindsay80 22:44, 05 maj 2018

Monia81 napisał(a)
Ale fajna niespodzianka eMusia fajne te kuleczki cisowe nadal się zachwycam tymi zestawieniami tulipanowymi u Ciebie piękne buziaki

A to dziękuję, tulipany już odchodzą do przeszłości, krótko cieszyły w tym roku.

EM się rozkręcił, ja akurat mam teraz inne sprawy na głowie, ale on w ogrodzie działa, tydzień temu mi zrobił podlewanie przy warzywniku, potem zaczął kopanie rowków pod nawadnianie trawnika, przerabia jeden segment altany tarasowej - byle mu już tak zostało
Catalinasdiary 22:47, 05 maj 2018

To nieźle się eM rozkręcił. Mój jest o tyle kochany, że mi nie przeszkadza A jak poproszę to i pomoże.
lindsay80 napisał(a)

A to dziękuję, tulipany już odchodzą do przeszłości, krótko cieszyły w tym roku.

EM się rozkręcił, ja akurat mam teraz inne sprawy na głowie, ale on w ogrodzie działa, tydzień temu mi zrobił podlewanie przy warzywniku, potem zaczął kopanie rowków pod nawadnianie trawnika, przerabia jeden segment altany tarasowej - byle mu już tak zostało
anulajda 22:48, 05 maj 2018

Ale kulasy cisowe ale o tej porze że kopane sprzedają...trzymam kciuki żeby piknie rosły

lindsay80 23:07, 05 maj 2018

Catalinasdiary napisał(a)
To nieźle się eM rozkręcił. Mój jest o tyle kochany, że mi nie przeszkadza A jak poproszę to i pomoże.

To też trzeba docenić, może jak zobaczy fajne efekty to z czasem jeszcze bardziej się zaangażuje
lindsay80 23:11, 05 maj 2018

anulajda napisał(a)
Ale kulasy cisowe ale o tej porze że kopane sprzedają...trzymam kciuki żeby piknie rosły

Zastanawialiśmy się, konsultowalam się ze znawcami cisowymi I postanowiliśmy kupić, ale mam świadomość, że to ostatni moment na takie zakupy.
Catalinasdiary 23:13, 05 maj 2018

Powiem Ci, że nie mam takiej potrzeby. Ja lubię po swojemu Oczywiście trawa jest jego i grill też. Więc nie to, że się nie interesuje.
lindsay80 napisał(a)

To też trzeba docenić, może jak zobaczy fajne efekty to z czasem jeszcze bardziej się zaangażuje
anabuko1 23:32, 05 maj 2018

Ależ fantastyczne kule.
Jak mus to mus.
Ja jutro muszę korą wysypać na rabatach. bo nie zdążyłam dzisiaj.A jak nie zrobię tego, to zielsko mi zarośnie,