Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

lindsay80 19:44, 26 kwi 2016

frezja napisał(a)

Oj, smuteczek ;( Idę jeszcze raz na moje spojrzeć..

gdybym nie okrywała to pewnie plułabym sobie w brodę, ale okryłam, nie mam sobie co zarzucać, trudno, takie życie.
frezja 19:44, 26 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)

ja to jestem ciekawa ile tego mrozu było skoro u mnie okrycie nie pomogło nawet.

Okrycie nie pomogło..idzie się wkurzyć porządnie. Twój takie kapustki fajne już miał. Myślę, że część z nich odbije.
Moich nie okrywałam to i żal mniejszy...
lindsay80 19:46, 26 kwi 2016

malkul napisał(a)
ubierz ciepłą pidżamkę

wiesz jakie jest życie każdej mamy, o całą rodzinkę musi zadbać, a na końcu o sobie pomyśleć, także piżamka dopiero za kilka godzin
lindsay80 19:47, 26 kwi 2016

frezja napisał(a)

A ja tu sobie wyrzucam, że nie okryłam. Wrażliwe bardzo..bądźmy dobrej myśli.

No, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, bo już nic nie poradzimy, optymizm potrzebny!
lindsay80 19:50, 26 kwi 2016

frezja napisał(a)

Okrycie nie pomogło..idzie się wkurzyć porządnie. Twój takie kapustki fajne już miał. Myślę, że część z nich odbije.
Moich nie okrywałam to i żal mniejszy...

już się pogodziłam, siła wyższa, nic nie poradzisz, teraz przynajmniej coś więcej wiem o tych roślinach, następnym razem kołdrą je nakryję, a nie jakąś popierdułką
Pluszakowa 19:57, 26 kwi 2016

Szkoda tych zmarzniętych roślinek. Ja wczoraj posadziłam 5 grujecznikow i nie zauważyłam jak je podlewałam żeby były przymrożone. Teraz mnie to martwi a już nie zobaczę co u nich.

Może pozbierają się po tym zimnie i pięknie odbija.
anna_t 20:01, 26 kwi 2016

lindsay80 napisał(a)

Przemrożony Grujecznik - widok marny, roztacza dziś wokół siebie swój piękny, charakterysyczny zapach, ale słabe to pocieszenie.

u mnie też grujecznik zmarzł,powiedz mi te listki odpadną i on sie odbuduje?
lindsay80 20:06, 26 kwi 2016

Pluszakowa napisał(a)
Szkoda tych zmarzniętych roślinek. Ja wczoraj posadziłam 5 grujecznikow i nie zauważyłam jak je podlewałam żeby były przymrożone. Teraz mnie to martwi a już nie zobaczę co u nich.

Może pozbierają się po tym zimnie i pięknie odbija.

Nawet nie biorę pod uwagę, że one się nie pozbierają.
Daj znać jak sprawdzisz co z Twoimi.
lindsay80 20:08, 26 kwi 2016

anna_t napisał(a)

u mnie też grujecznik zmarzł,powiedz mi te listki odpadną i on sie odbuduje?

tak myślę Aniu, ale mam je od ubiegłego lata, więc za mało jeszcze o nich wiem, zeby mieć pewność.
Kurtka, przecież to drzewa rosnące w naszym klimacie, a nie jakieś egzotyczne, czy sprowadzone z Holandii - na pewno będzie ok!
20:11, 26 kwi 2016
na mojego grujecznika nie popatrzyłam jutro sprawdzę czy mróz go też oszpecił ...no jak w tym roku będa mu wisiały suche liscie z powodu mrozu ..to juz definitywnie sie z nim żegnam ...juz nie mam siły odladąc suchot 3 sezon ..2 poprzednie upały go pokonały
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies