Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Tu ma być ogród :)

Tu ma być ogród :)

anbu 09:26, 01 cze 2016

Edyta czosnki świetne, hi hi wyglądają jak mikrofony Też bym poleciała w ogród, nawet w te chwasty.
Ale dopiero po południu mogę :/
Zazdraszcam wyjścia w ogród a nie chwastów, coby nie było
lindsay80 09:58, 01 cze 2016

anbu napisał(a)
Edyta czosnki świetne, hi hi wyglądają jak mikrofony Też bym poleciała w ogród, nawet w te chwasty.
Ale dopiero po południu mogę :/
Zazdraszcam wyjścia w ogród a nie chwastów, coby nie było

Uroki pracy w domu, ale do niedawna też siedziałam 8 h w biurze i pamiętam jak chciałam żeby czas szybko płynął

Mam nadzieję, że się te czosnki wyprostuja, bo na razie jakieś wiotkie są, a kolor piękny mają więc przydałoby się żeby nie miały wad i bardzo dobrze, że one zakwitają trochę później, bo te wcześniejsze właśnie kończą swój zywot
anulajda 16:26, 01 cze 2016

lindsay80 napisał(a)

ja też w tym roku poważnie podchodze do kompostowania, w końcu mogę ładować odpady do porządnego kompostownika.
A gnojówka z mniszka właśnie zrobiona - śmierdzi to masakrycznie, nie wiem czy dam radę rozlać, chba trzeba spinacz na nos założyć

Podziwiam Was za kompostowanie, ja już wszystko do kubła na śmieci,kiedyś miałam żeby nie było
Madzenka 21:32, 01 cze 2016

Podziwiam samozaparcie do pracy zawodowej w domu. Ja bym cały dzien w ogrodzie siedziała
lindsay80 23:17, 01 cze 2016

anulajda napisał(a)

Podziwiam Was za kompostowanie, ja już wszystko do kubła na śmieci,kiedyś miałam żeby nie było

Ciekawa jestem Aniu czemu zrezygnowalaś z produkcji własnego kompostu?
Ja segregację odpadów i wrzucanie surowych odpadów do kompostownika mam już chyba we krwi.
lindsay80 23:20, 01 cze 2016

Madzenka napisał(a)
Podziwiam samozaparcie do pracy zawodowej w domu. Ja bym cały dzien w ogrodzie siedziała

Fakt, mobilizacja musi być.
Myślę od kilku godzin czy tych pomylonych Heidi Klum nie odsyłać, niezadowolona jestem z tej sytuacji.
frezja 23:31, 01 cze 2016

lindsay80 napisał(a)

Fakt, mobilizacja musi być.
Myślę od kilku godzin czy tych pomylonych Heidi Klum nie odsyłać, niezadowolona jestem z tej sytuacji.

Reklamowałam w tych dniach azalie, które okazały się być inną odmianą. Chcieli fotki i zwrot kasy dostanę za nie.

Jeżeli ich pomyłka..to dlaczego masz płacić za wysyłkę zwrotną.
lindsay80 23:35, 01 cze 2016

frezja napisał(a)

Reklamowałam w tych dniach azalie, które okazały się być inną odmianą. Chcieli fotki i zwrot kasy dostanę za nie.

Jeżeli ich pomyłka..to dlaczego masz płacić za wysyłkę.

Przesyłkę miałam za free, ale zamiast 3 zamówionych róż Old Port w paczce znalazłam 1 Old Port i 2 Heidi Klum, generalnie te róże są podobne, ale na Heidi sama się nie zdecydowałam bo ponoć chorowita, już napisałam maila, bo nikt mnie nie uprzedził, że taka sytuacja zaistnieje, zobaczymy co odpowiedzą.
frezja 23:39, 01 cze 2016

Oznaczone były czy rozpoznałaś ?
lindsay80 23:50, 01 cze 2016

frezja napisał(a)
Oznaczone były czy rozpoznałaś ?

Mają przyczepione metki z nazwami