oj jak pięknie kolorowo miód dla serca przywitać się chciałam i oczom napatrzeć się dałam, aż się zrymowało haha to z wrażenia
pozdrowienia z wielkopolski
A więc jestem. Ogród Twój to prawdziwe uroczysko, Hostowisko przepiekne, róże czarujące, kompozycje przemyslane, widać serce do roślin. Domek taki o jakim marzyłam, a wyszło jak zwykle Będę zaglądać
Aniu! już przeczytałam to, co napisałaś do mnie na poprzedniej stronie. Rozumiem, że czasem odsprzedajesz hosty, dlatego poproszę Cię abyś wiosną pamiętała o mnie przyjadę i wtedy się poznamy. Centrali na Rampie Brzeskiej nie znałam,a na Pokrówce wiosną już nie zdążyłam kupić. Podpowiem Ci, że jeszcze bliżej odkryłam producenta różnych drzewek i krzewów. To jest adres: w Białopolu koło szkoły, w kierunku na Dubienkę. Ceny są rewelacyjne, a roślinki w donicach.Kupowałam tam tuje, pęcherznice i świerki serbskie.Jest tam tyle różnych odmian, że dostałam zawrotów głowy i obiecałam sobie, że wiosną tam pojadę po resztę, bo teraz trochę chudy portfel pozdrawiam
Dziękuję, to jest to co lubię
A więc zamówiłam takie róże i czekam na nie ;
1.RHAPSODY IN BLUE
2 EDEN ROSE
3. REINE des VIOLETTES
4 ELMSHORN
5.LEMON PARODY
6. Emilien Guillot
7. Rosomane Janon
i ciągle się zastanawiam jeszcze nad LEONARDO DA VINCI, czy ja domówić??
Praktycznie mam miejsce na 4 róże, jeszcze nie wiem gdzieś 3 wetknę. ale gdzieś znajdę
Jolu, ok, przypomnij mi się bliżej wiosny z tymi hostami, i oczywiście zapraszam do siebie
Rampie Brzeskiej w Dom i ogród mają dużo roślin, bardzo dużo.Ceny znośne.
Do Białopola ( wiem gdzie to jest ) to już nie daleko.A byliny tez ma ???
Tak Carina jest ładniutka
Ewo Ja też nie mam za dużo miejsca z cieniem, dlatego sporo je słonko później przypala.ale teraz na brzegi posadziłam powojniki, może trochę dadzą cienia hostkom