Witaj Aniu!...Jestem pod wrażeniem bogactwa roślin w Twoim pięknym ogrodzie. O fotografiach nie wspomnę, bo mówią same za siebie. Masz talent! zarówno w tworzeniu tego klimatycznego , naturalnego ogrodu, jak również wydobycia aparatem jego piękna. Ile lat ma Twój ogród?,- pytam, bo z niecierpliwością czekam już dwa lata aż mój będzie trochę przytulniejszy.Gdzie zaopatrujesz się w hosty, żurawki i hortensje, bo ja nie wiem gdzie je zdobyć.Twój piękny domek, pasuje do tego miejsca i ogrodu.Pozdrawiam serdecznie i cieszę się,że mam wreszcie sąsiadkę na Ogrodowisku
Bogdzia Dziękują.Bo ja lubię te kolorowe i kwiat i roślinki i te brzęczące owadziki. Jeszcze cieszmy się nimi,że mamy i pszczółki i motylki, jak to zimno przyjdzie to już do wiosny ich nie będziemy widzieć
jola54 -JoluDziękuję za miłe , słowa.To zawsze jest budujące.Pierwsze prace w moim ogrodzie zaczęliśmy
8 lat, tamu i tak ciągle coś zmieniam, dosadzam w nim do dziś
Hosty kiedyś kupowałam w "Ogrodach o Zielonych progach ", różnych ogrodniczych, szkółce w Szczyticy, tak samo z żurawkami.Hosty się tak rozrosły,że w tym roku same odsprzedawałam sporo,zobacz : http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=74889.
A hortensje w różnych miejscach, W obi w Lublinie chyba ze 3 .Ale duży wybór maja też na Pokrówce u w szkółce u Wnuka.I w " Dom i ogród na Rampie Brzeskiej też mieli sporo.
Ja też się cieszę,że mam blisko sąsiadkę na ogrodowisku.,Może kiedyś się spotkamy ???
Ogród masz śliczny, zachwycająca różnorodność barw, które uwielbiam. Opaska z host robi wrażenie.
Robisz piękne zdjęcia, sesja z owadami pełna profeska.
Fiona urocza, przypomina kota rasy tajskiej lub birmańskiej.