Witaj Aniu! Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa.Już wcześniej chciałam zapytać Cię o Twojego pieknego kotka.Ja szukam jakiegoś do domu (kanapowca) i mam pytanie? czy Twoja kicia jest dorosła i miewa małe?, a może wiesz kto ma "syberyjskie", bardzo mi na tej rasie zależy.Mojej wnuczce odebrano koteczkę syberyjską dwumiesięczną i Asia teraz bardzo to przeżywa. Córka ma z tego powodu ogromne zmartwienie i dlatego szukamy podobnej koteczki syberyjskiej. Obejrzałam Twoje róże. Cudowne! i jeszcze powiększasz kolekcję. Powiedz mi gdzie kupujesz swoje roślinki?.Pozdrawiam
Wpadłem z rewizytą Z prawdziwą przyjemnością pospacerowałem po ogrodzie Widać że tworzysz go z prawdziwą przyjemnością Piękne posiadasz hortensje ale najbardziej moją uwagę przykuła rabata z hostami Chyba zostaniesz królową tych roślin
Jolu Na poprzedniej stronie odpisałam ci odnośnie roślinek,tj. host,żurawek i hortensji. Róże w 90 % mam z Końskowoli z 3 miejsc.
Moja Fiona niestety ale jest wysterylizowana.Dzieci mieć nie będzie.A i o syberyjskich nic nie wiem tz, gdzie ktoś ma.No tak, dzieci bardzo przeżywają, myślę,że każdy podobny kotek jej sprawi wielka radość, nawet dachowce potrafią być piękna i miłe.No tak powiększam różankę i będę wtykać w inne miejsca różyczki, bo nie mogę się im oprzeć
Gardener27-PrzemkuWitam cię w moich progach!!
Host to moja pierwsza miłość. Już ich nie dokupuję, bo mi się nie mieszczą.Ala znam takich co maja ponad 100 i jeszcze więcej host.A do królowej to mi brakuje .
Dziękuję Louise Odier, mam pierwszy raz w tym roku,ale i u mnie kwitnie często z małymi przerwami i po kilka kwiatów.Mam nadzieję,że na drugi rok, będzie jeszcze bardziej, obficiej kwitł