lojalna_-Jolu,jona-Asiu; Ewa777-Ewuś Witajcie!!
Ja też lubię ciepłą, słoneczną jesień.Ale od wczoraj coś słoneczka nie widać.I od razu chłodniej.

Kolorki też małe.
Deszczu nie ma.Sucho.
Może i mniejsze te przymrozki były, ale i tak niektóre kwiaty już poszły spać. Szkoda.a mogło być jeszcze tak pięknie

To prawda,Asiu,.niektóre funki ładne są i jesienią.A niektóre marnieją brzydko, podsychają.Szkoda,że one takie wrażliwe na przymrozki, na nadmiar słońca, który u mnie jest.Zobaczymy jak w nowym ogrodzie sobie poradzą.
Dużo zależy od miejsca na którym rosną.Oj dużo. Najlepiej im służy półcień. u mnie takowego nie mają.I jest jak jest.
ale w nowym trochę takiego jest i cienistego, też.Ale wszystkie do tego miejsca się nie zmieszczą wiec będą też inne rosły na słońcu, trudno.
Bo zamierzam każdą ( mam ich już 77- podzielić )
Wielkie przesadzanie, dzielenie ich czeka mnie na wiosnę.
Jak zdrówko??.Ano,,,
Wczoraj miałam kolejną kontrolę u ortopedy.Pojechałam już po 9 do przychodni.a wyszłam z stamtąd 15 po 13!!I byłam miesiąc temu zarejestrowana!!
Koszmar ta nasza służba zdrowia.!!
cóż jeszcze 5 zastrzyków mam i przeciwbólowe .ból jeszcze mam w dalszym ciągu mniejszy ale odczuwalny.I to uciążliwe już jest.
I dalej w kołnierzu mam jeszcze chodzić

Następne skierowanie na rezonans teraz .Zapisałam się od razu .wyszło na 9 listopada.A następna wizyta u ortopedy z wynikami 23 listopada.I to jest najbliższy wolny termin.

Znowu taka kolejka!
Trudno będę czekała,Nie będę z tym chodziła prywatnie,Tyle płacimy ,i widać jak mamy
Kawa-Kamilciu Od wczoraj słoneczko się schowało.I nijak jest.Zimno niby nie.Ale radości jesienne nie mam.Zwłaszcza po wczorajszym moim dniu w przychodni.
Napia-Agnieszko Jak słoneczka nie ma, to też mi sie wydaje,że jakoś robi się szaro i buro.Owadów nie widać.
Ale i deszczu nie mam.
Ale pochmurno, to może coś te chmurki przyniosą.I oby tak.Bo sucho dalej mam.
coś na poprawę humorku - wspominkowe
i jesiennie