Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja działka na Dębowym Lesie

Moja działka na Dębowym Lesie

anabuko1 22:37, 05 mar 2016

Dominika11-Domciu Tak doniczki sa robione metodą decoupage.
Ale tutaj tez sa rożne techniki
olga80-Teresko,MirellaB-Mirelko Dzięki ..Ja ciągle się uczę,, w tej dziedzinie tez
anabuko1 22:59, 05 mar 2016

Mala_Mi napisał(a)
Widzę że masz obrazki włoskie, mi nigdy nie wyrosły. Po kilku próbach odpuściłam.

Nowe życie doniczek mi się bardo podoba. Ale ja nie wyrabiam z niczym wiec nawet nie próbuję się uczyć rękodzieła

I czasu co się będzie ciągnął jak guma do żucia z córcią Bo 10 dni to mało

Tak moje obrazki włoskie zostały kupione na początku zakładania rabaty kwiatowej.Tj, ok 7 lat.Ale nigdy skubance mi nie zakwitły
Już myślałam ich wywalić ,ale jak to było, na rok jeszcze obkopie drzewo, dam nawozu, na rok zostawię
Ja po prostu na starych uczyłam się .Jeżeli nie wyszłoby mi to to mniejsze koszty moich prób.
A bardzo dobrze znam to uczucie,że nie wyrabiam się z niczym,,od roku zmieniłam prace i pracuje i w soboty.To jeden dzień wolny, to kurcze mało.Ale daję radę, dom, działka, teraz dom i ogród drugi, nowy do zrobienia , tylko kasy niestety nie mam na niego ,Ale nastawienia i tak dobre mam
No tak czekam już z wielka niecierpliwością, odliczam już dni do jej przyjazdu.Oj tęskno,,ale co zrobić takie to dzisiejsze życie .I wiem,że 10 dni,,,raz na pół roku to mało,Bardzo mało.Ale dobre i to
MirellaB 23:22, 05 mar 2016

Aniu dostałam informację, że moje liliowe zamówienie "się szykuje"
anabuko1 20:27, 06 mar 2016

Mira104 napisał(a)
świetne doniczki można powiedzieć coś z niczego
pozdrawiam

Dzięki Czasami tak.Gdyby było więcej czasu to byłoby ich może więcej .
ale pomału coś tam się zdobi mojego
anabuko1 20:28, 06 mar 2016

Flower1 napisał(a)

Dzieki to ja swoja tez ciachne na wiosne ,moja pierwszy rok

spokojnie na wiosnę też jest dobrze
Zobaczysz LO ci wypięknieje w tym roku
Agatek 21:09, 06 mar 2016

Śliczne te Twoje doniczki
anabuko1 21:38, 06 mar 2016

MirellaB napisał(a)
Aniu dostałam informację, że moje liliowe zamówienie "się szykuje"

Ohh, to fajnie,
pokażesz, jak dostaniesz ?
A tymczasem dzień był dziś piękny, cieplejsze.
Słychać było szwargoty ptaków, czuć zbliżającą się wiosnę
Z ziemi coraz więcej wychodzi roślin, tulipanków,,,,
a nawet kwiatuszków

Ranniki wypiękniały
Jana 21:40, 06 mar 2016

anabuko1 napisał(a)

Tak moje obrazki włoskie zostały kupione na początku zakładania rabaty kwiatowej.Tj, ok 7 lat.Ale nigdy skubance mi nie zakwitły
Już myślałam ich wywalić ,ale jak to było, na rok jeszcze obkopie drzewo, dam nawozu, na rok zostawię
Ja po prostu na starych uczyłam się .Jeżeli nie wyszłoby mi to to mniejsze koszty moich prób.
A bardzo dobrze znam to uczucie,że nie wyrabiam się z niczym,,od roku zmieniłam prace i pracuje i w soboty.To jeden dzień wolny, to kurcze mało.Ale daję radę, dom, działka, teraz dom i ogród drugi, nowy do zrobienia , tylko kasy niestety nie mam na niego ,Ale nastawienia i tak dobre mam
No tak czekam już z wielka niecierpliwością, odliczam już dni do jej przyjazdu.Oj tęskno,,ale co zrobić takie to dzisiejsze życie .I wiem,że 10 dni,,,raz na pół roku to mało,Bardzo mało.Ale dobre i to
Aniu niezła jesteś ja mam wieczny niedoczas i wszystko na wczoraj udanego spotkania z córką
MirellaB 16:50, 07 mar 2016

Piękne wiosenne zdjęcia

Mnie zawiodły krokusy we wrzosach - okropnie to wygląda, wrzosy brzydkie, szkoda tych krokusów, mogłam w inne miejsce je posadzić.

Jak dostanę przesyłkę z roślinkami to oczywiście wstawię fotki
Anda 16:52, 07 mar 2016

Jak kolorowo u Ciebie, ślicznie wiosennie
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies