w sumie racje około 5 m się uskłada jak będzie bardzo krucho z budżetem na ogród to też obsadzę tymczasowo stipą generalnie chciałabym żeby jedna donica przy placyku i ta przy tarasie jakoś były ze sobą powiązane
a to to drzewko moje to mogłoby być klon tatarski?! Już jakiś czas o nim myślałam a teraz podglądnełam u Asi - Rojodziejowej i tak mi zaległ w głowie na maxa
Oj dzieje się u Ciebie
Ten klon piękny...hm...I ja szukam drzewa, ale chyba się zdecyduję na brzozę doorenbos.Lubię szelest tych liściA klony aż 2 niedawno wykopałam, bo uschłyChyba nie mam ręki do klonów.
Macham.
Hej Myszko a wiesz co też myślałam kiedyś o brzozach w tamtym miejscu, a klon jakoś ostatnio przykuł moją uwagę ale masz racje szelest liści jest piękny! Marzę kiedys spokojnie siąść sobie na tarasie teraz nie bardzo mam na czym i rzadko maluchy na to pozwalają A wiesz co ja te moje dwa klony bidoki to przenosiłam już tyle razy, że nawet się dziwię, że przeżyły Lecę zerknąć gdzie chcesz dać brzózki bo mi umknęło
tak jest Asiu cis pośredni Hicksii, a nawet je już ciachnęłam we wrześniu, namachałam się jak głupia do sznurka żeby równo było
tu jedna strona pod brzozami sąsiada (z boku wyglądają gęsto):
a na wprost dość licho
i druga przy garażu: