Dzięki Kochane, rady bezcenne. Widziałam u Kasi ten schemat bardzo czytelny (już nie mówiąc o tym, że przemyślany i wszystko tam pasuje, jak u Marty. Jak Wy to robicie?!?!?!) Postaram się w weekend podobnie schematycznie działkę oznaczyć ... i dzięki Marta za pozytywnego kopniaka ciut mi zejdzie bo mały się rozchorował i z rąk nie schodzi. Ale bardzo bym chciała nowocześnie może dzięki Wam się uda. Całusy zostawiam i lecę ogarniać.
Dasz rade naogladasz sie inspiracji jazzy i innych i bedziesz juz tylko w ten sposob widziec no chyba ze jednak te zubry wiatraki i krasnale..nowy trend
będę się starać ale krasnale, żubry, wiatraki tudzież sztuczne palmy (chociaż uwaga teściowa chce koniecznie chłopakom kupić bociana do ich domku na placu zabaw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) więc ....
No proszę, i schemat powstał
Czy Ty wszystko tak dokładnie co do cm wymierzyłaś? Bo ja nijak nie wiem jak sie za to zabrać...
Trochę przerażają mnie te krateczki, u mnie z orientacją przestrzenną dość kiepsko
ŁAdnie Ci to wyszło.
Beatko troszkę pracy już miałam zrobione bo już kiedyś domek rysowałam, a resztę zgapiłam z mapki geodety co ją robił do odbioru domku Ale na spokojnie i dasz radę. Danusia cały czas pisze, że na ogród trzeba patrzyć całościowo więc chyba opłaca się na początek zrobić małą inwentaryzację