chodziło mi Marta o to, ze zakodowałam sobie że ogródek ma być wokół płotu i jakoś nie potrafię wleźć z nim w trawę ale coś tam nabazgrałam i czekam na opinie
Ach, to o to chodzi? Najważniejsze jest to żeby Twój ogród Tobie się podobał, a nie nam. Jeśli czujesz wewnętrznie że rabaty wokół płotu to jest to co byś chciała u siebie mieć, to znaczy że tak ma być Nie przekonuj się na siłę, że chcesz inaczej. Te moje "pokoje" to tylko jakaś tam propozycja do przemyślenia. Żaden mus Duzy trawnik to zaleta, zwłaszcza jak się ma małe dzieci
ps. Mapka jest super teraz tylko nanosic pomysły
Podoba mi się układ donic. I bardzo podoba mi się pomysł aby skarpy zastąpić donicami
Beatko.
Swego czasu zostawiłem w wątku Kosolki wpis w którym uwzględniłem wiele prac które należałoby wykonać w ogrodzie zanim zacznie się odwiedzać centra ogrodnicze. W swojej pasji do ogrodów zwracam również uwagę na styl i funkcjonalność najbliższego otoczenia domu, dlatego znajdziesz tam parę zdań odnoszących się do łamania schematów oraz wizję na przyszłość. Załączam link pod którym może i Ty dostrzeżesz jakieś rozwiązania dla siebie. https://www.ogrodowisko.pl/watek/4745-kosolkowa-pasja?page=106
Pozdrawiam.
Marta, u mnie to chyba o to chodzi , że ciągle jeszcze szukam. Dlatego rozważam propozycję i kombinuje wiem, że wszystkiego od razu nie zrobię wiesz plan min pięcioletni i na serio cieszę się z każdej podpowiedzi. A co do donic to rano dokładnie o tym myślałam czy by czasem nie spróbować z donicami zamiast skarpek!!!!!!!!!!!!!!!!! Wcześnie rano nawet dodam ....