Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

beata_m 13:55, 08 lut 2015

leon60 napisał(a)

cis bardzo dobry wybór

no Danusia cisy zawsze wybiera ale jak to ja jeszcze pomyśleć muszę (ale eM-owi się bardzo podoba ta nowa koncepcja)
beata_m 13:56, 08 lut 2015

Kacha123 napisał(a)
Cześć Beatka. Widzę, że jest plan ogrodu. Łatwiej będzie teraz zaplanować rabaty i nasadzenia, a że chętnych do pomocy jest dużo, to masz już z górki

dokładnie planuje wiesz od początku i z wielką chęcią z pomocy korzystam i już oczywiście się doczekać nie mogę podglądania u Ciebie
waldek727 14:27, 08 lut 2015

beata_m napisał(a)

Waldku, jak chwilkę czasu będę mieć więcej koniecznie przeczytam, wielkie dzięki za zainteresowanie

A ja Beatko popieram Twój pięcioletni plan, a nie pięciomiesięczny. Nawet dysponując grubym portfelem jeszcze nikomu nie udało się stworzyć prawdziwego ogrodu na chybcika. Przyroda rządzi się swoimi prawami i pewne procesy zachodzące w naturze potrzebują na wszystko czasu. Ktoś, kto nie potrafi tego zrozumieć ponosi później same straty, zamiast cieszyć się coraz dojrzalszym ogrodem. Pomimo, że jesteś młodą ogrodniczką, to chylę czółko przed Tobą wierząc w to, że Tobie ta sztuka się uda. Z tego co obserwuję to nie tylko potrafisz pisać ze zrozumieniem, ale również czytać to, co piszą na forum inni.
beata_m 16:20, 08 lut 2015

Bardzo dziękuję Waldku za tak miły komplement. Oby się udało. Ogrodnictwo to nowa przygoda dla mnie i uczę się co dzień. Cieszę się, że jest od kogo. Pozdrawiam bardzo ciepło.
jazzy 18:52, 08 lut 2015

Ekrany z cisów - suuuperrr!
Cieszę się, że M też zadowolony
Iwk4 16:58, 09 lut 2015

Fajnie wyszło. Jutro wpadnę na dłużej. Jak maluszek? Już lepiej ?
beata_m 18:39, 09 lut 2015

Dzięki Iwonko i Martuś za pochwały. Na razie pewnie będzie chwila przerwy, front działań przerzucony na młodszego ... chory jak nieszczęście...
jazzy 18:43, 09 lut 2015

Oj biedaczek
Mnie gardło boli...
szemusia 18:54, 09 lut 2015

Czytam o chorobach rodzinnych
Tak na pocieszenie napiszę, ze ja to nawet wolę jak dziecko złapie przeziębienie, a nie mój eM. Jakoś sprawniej nam to przechodzi...
Przez ten czas pewnie pomysły w głowie same się ułożą i wrócisz z gotowcem
Pozdrawiam
siakowa 19:00, 09 lut 2015

Zdrowka zycze eMy ciezkie jak chore umierającego ale jednak chore dziecko to serce boli a jak eM chory to tylko glowa