Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;)

Iwk4 19:14, 09 lut 2015

Trzymam kciuki za walkę z chorobą. U takiego maluszka szybko temperatura rośnie, niestety. Czasami podanie dożylne leków jest bardziej skuteczne.
Daj znać, jak będzie zmiana. Pozdrawiam.
beata_m 19:34, 09 lut 2015

Dzięki dziewczyny. My bronimy się przed szpitalem, jeden antybiotyk nie podziałał dziś nowy i do piątku czekamy....ale co do chorych mężów to macie racje!!! Jak mój choruje to ja mam nerwice pozdrawiam ciepło

Marta ja też na antybiotyku, żeby było śmiesznie
Ewkakonewka 21:31, 09 lut 2015

Zdrowia duuużo i szybko życzę.
leon60 21:31, 09 lut 2015

Zdrówka !
Kacha123 22:03, 09 lut 2015

Beatko dużo zdrowia dla Was!
beata_m 10:37, 10 lut 2015

Dzięki dziewczyny pozdrawiam
szemusia 18:12, 10 lut 2015

Zaglądam z nadzieją, że wychodzicie na prostą...
Pozdrawiam
beata_m 10:56, 11 lut 2015

Beatko myślę, że tak. Jest lepiej więc oby do przodu. Tylko czasu mniej ale myślę, ze już niedługo zacznę podglądać zaś na bieżąco co u Was
beata_m 22:37, 11 lut 2015

waldek727 napisał(a)

A ja Beatko popieram Twój pięcioletni plan, a nie pięciomiesięczny. Nawet dysponując grubym portfelem jeszcze nikomu nie udało się stworzyć prawdziwego ogrodu na chybcika. Przyroda rządzi się swoimi prawami i pewne procesy zachodzące w naturze potrzebują na wszystko czasu. Ktoś, kto nie potrafi tego zrozumieć ponosi później same straty, zamiast cieszyć się coraz dojrzalszym ogrodem. Pomimo, że jesteś młodą ogrodniczką, to chylę czółko przed Tobą wierząc w to, że Tobie ta sztuka się uda. Z tego co obserwuję to nie tylko potrafisz pisać ze zrozumieniem, ale również czytać to, co piszą na forum inni.

Waldku rady przeczytane, dają do myślenia. Ja to chyba jak większość przeciętnych ogrodników chciałam mieć wszystko już ... tylko koncepcji i pomysłu nie było. I teraz kiedy widzę, czytam, szukam korzystając z Waszych podpowiedzi, widzę jaką sztuką jest tworzenie ogrodu. I chyba pomału znajduję pomysł na swój ogród i to mnie cieszy najbardziej. I może lepiej, że finanse nie pozwalają na wszystko od razu ... jak napisałeś będzie dojrzewał ogród a ja mam nadzieję wraz z nim

p.s. eM też czytał ... może dzięki Tobie da sobie spokój z budową altanki nie płakałabym wcale
beata_m 22:39, 11 lut 2015

chyba na prostą wychodzimy więc matka zaś o ogródku marzy, no i dokopałam się do wątku o grabach no i graby Madżenki....piękna sprawa