Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

ElzbietaFranka 11:20, 12 kwi 2018

Kasiu jestem i zaglądam. Roboty od groma wiesz jak to jest praca z dojazdem. Właśnie jadę i może coś zrobię będzie mniej w sobotę. Pogoda piękna więc można robić bez pośpiechu.
Gnaty bolą, ale cóż taki los trzeba chciejstwo obrobić.
Pozdrawiam miłego dnia
ElzbietaFranka 11:22, 12 kwi 2018

Kasiu jestem i zaglądam. Roboty od groma wiesz jak to jest praca z dojazdem. Właśnie jadę i może coś zrobię będzie mniej w sobotę. Pogoda piękna więc można robić bez pośpiechu.
Gnaty bolą, ale cóż taki los trzeba chciejstwo obrobić.
Pozdrawiam miłego dnia
Kindzia 17:55, 12 kwi 2018

eee_taam napisał(a)

kurcze nie wiem od czego to zalezy ...te bukszpany mnie niepokoją ....choć u mnie w tym roku spokój ..tfffuuu!!! ...zeby nie zapeszyc bo po zeszłorocznym pomoze jeszcze nie uzupełniłam ludwiczków ...ale chyba kupie te 10-12 brakujacych bo moze te moje buksiki sie juz zaklimatyzowały i wzmociły i juz bedzie dobrze

W zeszłym roku nie cięłam chorych, teraz są lepsze...aż się przeżegnałam przed cięciem. Obym im nie zaszkodziła...ale jak bez cięcia utrzymać żywopłot?
Muszę Ci zmartwić...u mnie stare kulki w łezce też wzięło...to chyba nie jest kwestia aklimatyzacji
Kindzia 17:57, 12 kwi 2018

Ewa777 napisał(a)
Dzięki Kasiu Orange Rocket tnę bardzo mocno co roku, ale bagatelle i admiration nie tnę, bo jakoś słabo rosną. Może moje jeszcze za młode na cięcie?

Może młode są. U mnie pierwszy raz cięłam i to delikatnie najpierw, po 3 latach. Teraz dopiero tak stanowczo
Kasik 17:57, 12 kwi 2018

Wysprzątane na cacy. Zawsze Ci będę zazdrościła tego zapału do pracy. Ja przy Tobie nie mogę sobie stanąć.
Pięknie wygląda już dzisiaj, a jak zakwitnie wszystko to będzie jak zwykle. Pieknościowo.

Pogoda dzis nas obdarowuje, rośliny z godziny na godzinę zmieniają swój wygląd. To aż niesamowite.
Basilikum 18:01, 12 kwi 2018

wreszcie wszystkie Kasie na O
Kindzia 18:01, 12 kwi 2018

Gocha napisał(a)
Śliczny ten jedynak ciemiernikowy. Ale mu na pewno smutno tak samemu Ciecie super wykonane. Podziwiam nieustająco.

Może i smutno...ale jeszcze nie nawinął mi się kompan dla niego
Cięcie do dzisiaj jeszcze w nadgarstkach czuję Za tydzień będę gotowa do dokończenia Bo teraz w weekend ta wielka impreza...włos już zafarbowany, pazury zrobione, buty, kiecki naszykowane Jutro się spakować musimy, w sobotę fryzjer i frrruuu na danse
Jakbyś miała 1/4 ze swojego areału, czyli taką powierzchnię jak ja, też byś już miała ogarnięte Małgosiu
Kindzia 18:06, 12 kwi 2018

Bogdzia napisał(a)
Piękną zieloną trawkę masz , u mnie dopiero pojedyncze źdźbła sie zielenia .eMuś pracus do pozazdroszczenia, mój sporo robi ale tylko to co chce i jak chce, czasem mnie wkurza.

Mnie się właśnie wydaje, że mam najbrzydszą trawę po zimie od początku mojego ogrodu. Całe placki beżowe są. Za tydzień wertykulację mamy zaplanowaną, to może lepsza będzie potem. Chyba znowu za dużo sobie zaplanowaliśmy, bo jeszcze cięcie trzeba skończyć...
Mój się stara bardzo, ale wady też ma, nie myśl, że ideał, dużo mu do ideału brakuje, zresztą jak nam wszystkim
Ale Twój, Bogdziu, pierogi gotuje, sama widziałam
danuta_szwajcer 18:06, 12 kwi 2018

Miłego balowania Kasiu Odpoczniesz troche i za tydzień dokonczysz dzieła w ogrodzie
Kindzia 18:09, 12 kwi 2018

Milka napisał(a)

Moje znowu do kitu i znowu reanimacja, wkurzaja mnie.
Cysia urosla, piękne sukieneczki ma, strojnisia
Wiosna zaawansowana, porzadeczek jest.
Czekam na azalie japońskie i twoje ciecie, bo też chce, wiec wtedy krzycz, buź Kasiu

Trzeba się przemęczyć Irciu, bukszpan elegancki jest...nie wiem co by się musiało stać, żebym się go pozbyła...wolę pryskać i skubać. Może go wreszcie zarazy opuszczą, czego Tobie też życzę!!!
Jeszcze nie taki porządeczek jak bym chciała, ale cóż, siła wyższa...
Jasne, pokaże przed i po cięciu. Tylko niech najpierw zakwitną i przekwitną

Macham Irciu