Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką II

Ogród z łezką II

Kindzia 17:32, 02 lis 2015

Bogdzia napisał(a)
Mam kawałek miejsca i myslę nad rózami ale chyba na wiosnę dopiero kupię. Boję sie ich okropnie.Pozdrówka.

Nooo, nie mam pytań! Nad wielkokwiatowymi się zastanawiasz? Bo przecież róże masz Bogdziu...nie pamiętam tylko czy wielkokwiatowe...jak się zastanawiam jakie u Ciebie rosną, to od razu mi się czerwone, wysokie za oknem pokazują.

Nie ma się czego bać, na prawdę

Macham
Kindzia 17:33, 02 lis 2015

Urszulla napisał(a)
Kasiu, fajna ta jesień Ty jesteś znawczynią lilii, te wysokie pachnące to azjatyckie?

Fajna

Azjatyckie nie pachną, kwitną najwcześniej, w czerwcu.
Kindzia 17:34, 02 lis 2015

JulkAd napisał(a)

Ha Bogdziu i ja się bałam, ale "raz kozie śmierć".... co będzie to będzie. Kasia skutecznie zaraża

Jak u mnie nie poległy, to u Was też będą rosły
Kindzia 17:35, 02 lis 2015

Madzenka napisał(a)
Kindzia piszesz że żurawki sc nie ruszają? U mnie dziwne bo Georgia Peach nie zjadły...

Do tej pory nie...Georgii też nie lubią??? To może byłby sposób na obwódkę mojej skarpy...
Kindzia 17:41, 02 lis 2015

Trafiło mi się w tym roku jak ślepej kurze ziarno...w piątek dalie wykopane, a z soboty na niedzielę nocny przymrozek się zdarzył...W sobotę cały dzień była paskudna mgła, nie podniosła się nawet na chwilę. Za to w niedzielę piękny, słoneczny dzień.
Rano listki mojego żółtka zaczęły opadać niestety...szybko opadać. I po kolorze MarikenaKlon Crimson Sentry też łysieje...

malgorzata_s... 17:43, 02 lis 2015

Kasiu u mnie też żółtko na miłorzębie było dwa dni i spadło Wiatr wieje cały czas i zrzuca kolory. Będzie łyso Buziole
Kindzia 17:57, 02 lis 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu u mnie też żółtko na miłorzębie było dwa dni i spadło Wiatr wieje cały czas i zrzuca kolory. Będzie łyso Buziole

Szkoda Ale to i tak lepiej niż w zeszłym roku. U mnie żółtka nie było, przymrozek w nocy był coś koło połowy października. Chociaż dwa dni, ale było w tym roku
Kindzia 18:00, 02 lis 2015

Morning Light też u mnie różnie wygląda, te, które mają mniej słońca zielone jeszcze. Te w słońcu cały dzień dwukolorowe się zrobiły.

rozplenice ładne

JulkAd 21:05, 02 lis 2015

Trawkowo siem zrobiło...oj bez tych traw ogród smutny byłby jesienią...kolory widać, że szybko opadają, a trawy nadal cieszą...
...też zaczęłam na kolory uwagę zwracać od momentu O
Bogdzia 07:25, 03 lis 2015

JulkAd napisał(a)

Ha Bogdziu i ja się bałam, ale "raz kozie śmierć".... co będzie to będzie. Kasia skutecznie zaraża

Muszę do Ciebie zajrzec jakie kupiłas.
Kasiu napisałam u siebie , macham.