Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie

Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie

Gosiek33 17:14, 22 sie 2017

Fajne poidełka Jak kładłaś kolor?
Margerytka40 17:51, 22 sie 2017

Fajniusie te poidełka Reniu,widzę masową produkcję. Będziesz może sprzedawać?
Makusia 19:27, 22 sie 2017

Pani Reniu piękne poidełka Pani tworzy Widziałam jedno na żywo i przecudne jest. Mój Syn też w glinie działa- w szkole- mam naszyjniki, poidełko (może dla much wielkościowo , kota, smoka i inne śliczne rzeczy
Bardzo podoba mi się to pierwsze z lewej od góry i to "wywinięte" pod nim. Jak piec dotrze, to już będzie produkcja masowa- pomyśl nad jakimś logo, bo jeśli wprowadzisz do sprzedaży, to ustawiam się w kolejce

Małgosiu Renia takie wrażenia na mnie zrobiła, że do niej jedynej wystartowałam na "Pani" w niedzielę, co mi skrzętnie wygarnęła
Kasya 20:35, 22 sie 2017

rozark napisał(a)

Musze powiedzieć że na niektórych poidełkach efekt mnie zaskoczył

Ej...swietnie wyszly niekoniecznie poidełka, karmidełka tez ok...tzn patery na owoce albo cos...

Widziałam na fotkach że wlosy ci juz odrosly
Margarete 21:32, 22 sie 2017

Makusia napisał(a)
Pani Reniu piękne poidełka Pani tworzy Widziałam jedno na żywo i przecudne jest. Mój Syn też w glinie działa- w szkole- mam naszyjniki, poidełko (może dla much wielkościowo , kota, smoka i inne śliczne rzeczy
Bardzo podoba mi się to pierwsze z lewej od góry i to "wywinięte" pod nim. Jak piec dotrze, to już będzie produkcja masowa- pomyśl nad jakimś logo, bo jeśli wprowadzisz do sprzedaży, to ustawiam się w kolejce

Małgosiu Renia takie wrażenia na mnie zrobiła, że do niej jedynej wystartowałam na "Pani" w niedzielę, co mi skrzętnie wygarnęła

No to już rozumiem, dobrze że na mój widok nie zawołałaś "babciu"
Choć tak naprawdę to by było zgodne z prawdą
katel 22:17, 22 sie 2017

rozark napisał(a)
Jak wiecie odeszła od nas nasza koleżanka ogrodowiskowa. Dziewczyny napisały niej sporo a ja ze swojej dodam, że dzięki Kasi-Luizie powstał taki wzór poidełka. Dała mi nie tylko liść ale i sadzonkę tej rośliny i nie mogła zrozumieć jak ja z liścia chcę zrobić poidełko. obiecałam jej go pokazać i już nie zdążyłam

Kasiu Luizo to dla ciebie

to dla jeża

Przepiękne Ci wyszły i została niezwykła pamiątka po Kasi-Luizie
Krys 22:21, 22 sie 2017

Poidełka cudne,a mnie sie podobaja te oznaczone V

ren133 22:40, 22 sie 2017

A mnie te całe zielone
pestka56 11:07, 23 sie 2017

Piękne wszystkie ale dla mnie naj są zielone i te oznaczone ptzez Krysa, a szczegolnie to po prawej na dole.

Reniu, Joanna zaczęła obrabiać glinę dość niedawno. Taka historia, że zapisała córkę do ogniska na rysunek. Woziła ją z Łomianek do Śródmieścia Warszawy. Musiała czekać i zobaczyła, że prowadzą też zajęcia z ceramiki. Zapisała się, żeby się nie nudzić. Złapała bakcyla. Szybko garaż został przerobiony na pracownię ceramiczną.
W realu te rzeźby wyglądają znacznie ładniej i kolory są żywsze.
rozark 11:37, 23 sie 2017

Margarete napisał(a)
A dlaczego wy jesteście na "pani"?

Poidełka wyszły fajnie- mnie najbardziej podobaja sie te marmurkowe

Jeden głos za marmurkiem