Anitko spokojnie, wpadniesz na drugi tydzień (bo przecież jesteśmy umówione) wiec bedzie okazja abyś zobaczyła, które rośliny ewentualnie przesadzić, podzielić etc, a poki co tak sobie myślę, że niektóre wsadze w doniczki zamiast do ziemi i poczekam do twojego przyjazdu Już część zdołowałam roślin wiec one niech siedzą w ziemi, a reszta tak jak wyżej napisalam. Mam nadzieje, ze pora roku i niska temperatura oraz słaby wzrost roślinek pozwolą na ich odbudowę wiosną.
Nie wiem czy mój teren jest pechowy ale z pewnością kiedyś i tak to będzie ładny ogród
Wiem jedno, że Ja jestem szczęścia mając wsparcie w wielu tutaj wspaniałych kobietach ogrodniczkach z Enya73 na czele
Zachciało mi sie tak reklamowanego ciasta przez Anitkę...Anitko, ty piszesz u Kasi ze Twoi klienci tez mają taki prolem, czy Ty też projektujesz ogrody?
Ewelina moje ciasta są proste, szybkie i najnormalniejsz w świecie. Zapraszam wiec jak tylko masz ochotę mnie odwiedzić i się ze mną spotkac
Kolejne ciacho w planach to STYROPIAN EWY Wachowicz przepis, dość popularny i prosty No chyba, że coś innego... u mnie np lubią 3Bit-a. Niewątpliwie jednak najlepiej schodzi zwykły jabłekcznik na kruszonym cieście
Anitko wiem, że Ty kobieta z dobrym sercem i pewnie sama dobrze wiesz, że ta dobroć do Ciebie zawsze wróci
Twoja osoba i postawa pozwoliły nie tylko mi ale w szczególności Olkowi mojemu uwierzyć, że są jeszcze życzliwe i najnormalniejsze osoby w tym kraju.
Porobiłam troszkę porzadku na grzadkach i musiałam podzielić jedna zurawke bo okazało się, że dziki jednak ja porozrywały tak więc mam Ciutkę powiększona rabatę i Ice Dance zyskało dwie nowe koleżanki
Droga Ewelino Chciałabym podkreślić, żeby było jasne: tutaj na forum jestem absolutnie prywatnie od ponad 3 lat i jeśli komuś z forum w jakiś sposób pomagam, jak to jest w przypadku Kasi, to robię to bezinteresownie, jako Anita, a nie jakaś tam firma x, bo taką mam potrzebę
Anitko, a może takie pytania powinny Ci dać kiedyś do myślenia i może powinnaś zająć się projektowaniem ? Masz dar, talent i jest to Twoja pasja. Wiesz w życiu bywa różnie Pewnie wiele osób skorzystałoby z Twojej wiedzy i umiejętności bo jak się okazuje mało jest projektantów ogrodów na Śląsku, Naszym Śląsku....