Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogródek w którym klon osłupiał:)

Ogródek w którym klon osłupiał:)

malgorzata_s 21:26, 01 kwi 2015

gusiarz napisał(a)
Ooooo... zmiana kolorku na ogrodzeniu... My baby to tak mamy, że jak tylko słońce zaświeci zaraz jakieś zmiany i przeróbki ... jak ja to lubię ... Tylko eMy narzekają

Hahaha lepiej tego opisać bym nie mogła. Rzeczywiście, gdy tylko zaczęło się robić ciepło zaczęłam malować, myślałam, że do świąt się wyrobię ale pogoda się zepsuła i teraz mam 5 szczebelków szarych reszta ruda
Ludwika 23:19, 01 kwi 2015

U mnie podobnie - fragment jednej części przekopany i poczyszczony a drugi tylko zryty szpadlem i nie może się doczekać, żeby z nim zrobić porządek bo ciągle deszcze, grady, wichury ... Byle po świętach się poprawiło
szemusia 11:22, 02 kwi 2015

Jak tam malowanie? Pogoda dziś sprzyja? Może choć u Ciebie słońce zawitało?
U mnie śnieg pada
bleebla 11:31, 02 kwi 2015

malgorzata_s napisał(a)
Mam pytanie, bo ja początkująca: Czy tulipany mogą zmarznąć?

Mogą, ale ile musi być na minusie to Ci nie powiem. Takie -3, -4 im nie straszne.
Najbardziej na przymrozki są narażone gdy już rozkwitną. Kwiat jest delikatniejszy.

W tamtym roku, albo 2 lata temu można było zobaczyć fajne zjawisko. Nad ranem był przymrozek i kielichy tulipanów opadły w dół, a jak się zrobiło cieplej wróciły do pionu.
malgorzata_s 21:07, 02 kwi 2015

szemusia napisał(a)
Jak tam malowanie? Pogoda dziś sprzyja? Może choć u Ciebie słońce zawitało?
U mnie śnieg pada

Oj kochana u Nas jest tak biało, że spokojnie mogę zajączki na mikołaje zamieniać. Naszego psa obcięliśmy na wiosnę to nawet nie chce z domu wychodzić jakby mógł to pewnie załatwiał by się do ubikacji w domu POzdrawiam
malgorzata_s 21:08, 02 kwi 2015

bleebla napisał(a)

Mogą, ale ile musi być na minusie to Ci nie powiem. Takie -3, -4 im nie straszne.
Najbardziej na przymrozki są narażone gdy już rozkwitną. Kwiat jest delikatniejszy.

W tamtym roku, albo 2 lata temu można było zobaczyć fajne zjawisko. Nad ranem był przymrozek i kielichy tulipanów opadły w dół, a jak się zrobiło cieplej wróciły do pionu.

Jaki ładny wiosenny awatarek, taki kobiecy. Dzięki za pomoc czyli z tego co piszesz wynika, że powinny sobie dać radę, bo u nas tak właśnie do -3.
malgorzata_s 21:10, 02 kwi 2015

Ludwika napisał(a)
U mnie podobnie - fragment jednej części przekopany i poczyszczony a drugi tylko zryty szpadlem i nie może się doczekać, żeby z nim zrobić porządek bo ciągle deszcze, grady, wichury ... Byle po świętach się poprawiło

Też na to liczę, bo bardzo lubię malować i korci mnie żeby iść ale farba na niskich temperaturach gęstnieje i trudno się maluje
Agania 14:04, 03 kwi 2015

Widzę, że podoba nie straszna....u mnie też malowanie, ale nie ogrodzenia, po świętach kończymy malowanie pokoi, mam nadzieję, że pogoda na ogródek wróci niebawem, życzę wiec słoneczka
Pozdrawiam przedświątecznie Gosiu
Karol99 16:46, 03 kwi 2015

Spokojnych, radosnych i pogodnych świąt życzę.
MAD 18:20, 03 kwi 2015

Zdrowych, spokojnych, radosnych Świąt!