wasiu
16:39, 08 lip 2020
Kolejna aktualizacja mojego zielonego dywanu 
* Dwa miesiące wcześniej spryskany trawnik Target starane trawniki oraz punktowo pumą universal na chwastnicę.
* Co 30 dni sypany nawóz "Florovit mistrzowski trawnik".
* Trawnik koszony na wysokość 6-7cm co 5-7 dni.
Dzięki tym zabiegom mam miękki, piękny zielony dywan z którego jestem bardziej niż zadowolony
Mała dygresja odnośnie pchanych siewników rozrzutnych - wypróbowałem 3 rodzaje i wniosek mam tylko jeden - żadne tanie marketówki i allegro za 100 - 150 zł bo to badziewie przy którym można osiwieć z jakością wykonania i wygodą używania
Najlepiej się sprawdził Gardena XL, który radzi sobie idealnie i co najważniejsze nie zacina się nawet na tak drobnym nawozie jak Florovit oraz ma możliwość ustawienia szerokości rozrzutu.

* Dwa miesiące wcześniej spryskany trawnik Target starane trawniki oraz punktowo pumą universal na chwastnicę.
* Co 30 dni sypany nawóz "Florovit mistrzowski trawnik".
* Trawnik koszony na wysokość 6-7cm co 5-7 dni.
Dzięki tym zabiegom mam miękki, piękny zielony dywan z którego jestem bardziej niż zadowolony

Mała dygresja odnośnie pchanych siewników rozrzutnych - wypróbowałem 3 rodzaje i wniosek mam tylko jeden - żadne tanie marketówki i allegro za 100 - 150 zł bo to badziewie przy którym można osiwieć z jakością wykonania i wygodą używania