Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

zoja 06:50, 06 paź 2016

podoba mi sie rada Iwonki
Popieram w calej rozciaglosci
olga80 07:09, 06 paź 2016

Mirellko jesienny ogród bardzo zachwyca po prostu pięknie Rozplenica w przedogródku pięknie się rozrosła a jeszcze jak w przyszłym roku anabellka da popis to będzie cudo.Rabata igiełkowa czeka na modernizację jestem pewna,że na wiosnę wyczarujesz coś pięknego.
U nas cały czas pada a pracy w ogrodzie mam jeszcze sporo
Macham
wiunia 07:11, 06 paź 2016

Pięknie w Twoim ogrodzie Mirelko
Z rabatą przed domem poradzisz sobie tak jak ze wszystkim
Pozdrawiam
MirellaB 11:39, 06 paź 2016

Basilikum napisał(a)
to jak sama kopiesz to juz calkiem problemu nie widze
moj potrzebuje srenio miesiac, by zauwazyc, ze cos jest przesadzone. Niektorych zmian wogole nie zauwaza

Mój eM od razu widzi zmiany. Do wiosny trochę czasu, mam nadzieję, że zmieni zdanie.
MirellaB 11:41, 06 paź 2016

frezja napisał(a)

I ja też...miałam podobną..miałam

Dużo osób tak miało / ma
MirellaB 11:43, 06 paź 2016

AnnaCh napisał(a)
Mirella masz po prostu przepięknie Trawy na jesień robią super efekt

Aniu pokochałam trawy. Ciągle mi ich mało Rozplenice super rosną
MirellaB 11:53, 06 paź 2016

Iwk4 napisał(a)

Mirelko, jak M będzie miał dobry nastrój, przy jakiejś niedzieli, zawołaj go przed dom.
Postaw przy rabacie rozplenicowej i zapytaj się go: Dlaczego ta rabata taka fajna? Uważnie słuchaj odpowiedzi. Potem zaprowadź go przed erę przedogrodowiskową i zapytaj: A tu co jest nie tak?
Jak ci odpowie, zapytaj się czy ma pomysł co zmienić? Potem mi napiszesz jego sugestie. To ważne, by to była też jego cząstka.
Zobaczysz, że jak głośno wyrazi swoje myśli, zgodzi się na zmiany.
A my przez zimę zaplanujemy wszystko.
Dobrze, że aurera dopiero wiosnæ chcesz dokupić. Albo będzie ich więcej, albo zrezygnujesz
Pamiętaj : najpierw decyzja e-Ma.
Szyja decyduje, jak głową kręcić.
Mnie już kilka razy mój M zaskoczył. Nawet was o rady nie musiałam pytać. Trafniej proponował niż na forum. W realu lepiej wszystko widać.
I żadnych symetrycznych nasadzeń tam. Wybij sobie to z głowy. Musisz podejść globalnie. To ma tworzyć całość z pozostałymi rabatami.
Buziak.

Iwonka na zmianę rabaty przy schodach też nie chciał się zgodzić, a ostatecznie całą kazał rozwalić i zrobić tak jak żona chce Myślę, że z tą może być podobnie, ale to znowu wymaga czasu, a ja od wiosny bym chciała zacząć już działać
Muszę mieć plan co chcę tam zrobić, co zmienić, jakie rośliny posadzić. Mój eM tylko przyjmuje konkrety i wówczas się wypowie czy mu się podoba czy nie. Jeżeli będzie ok to mogę zacząć wprowadzać zmiany
Basilikum 11:55, 06 paź 2016

Do wiosny duzo czasu, na pewno zdolasz go naprowadzic na ten pomysl
MirellaB 11:56, 06 paź 2016

Madzenka napisał(a)
Obejrzałam busz trawiasty i kwiecisty. Oj zachwyca nas teraz a co będzie za rok? Obejrzałam rabatę do rewolucji i zmykam bo mi czaszka paruje

Tak Madżenko trawy teraz zachwycają. Uwielbiam z salonu patrzeć jak stipa faluje na wietrze
MirellaB 12:11, 06 paź 2016

andziurex napisał(a)

Ale te rododendrony jak odżyły! Jestem w szoku, bo pamiętam że były na granicy życia i śmierci. Cudotwórczyni z Ciebie!

Ania masz dobrą pamięć. Dwa chorowały, ale jeden przetrwał to ten większy. Drugiego wymieniłam, bo był bardzo marny. Po wykopaniu okazało się, że nie miał prawie korzenia