Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

zbigniew_gazda 12:45, 13 kwi 2017

Czekam Mirelko na rzekę z tulipanów. Będzie cudnie. Tak jest - te kamyczki to chyba wymysł diabła jest aby po pieleniu więcej grzeszników nałapać.
zoja 13:01, 13 kwi 2017

Schodowa pięknie się prezentuje
Teraz narzekasz na kamyczki, a wydawały się takie idealne... dobrze, że głośno o tym piszesz, bo kusiły mnie
frezja 13:51, 13 kwi 2017

zbigniew_gazda napisał(a)
Tak jest - te kamyczki to chyba wymysł diabła jest aby po pieleniu więcej grzeszników nałapać.

Taka prawda Zbyszku z nimi.U mnie kilka lat temu były na jednej małej ścieżce i do teraz klnę na nie a może to taka pokuta...im więcej wybierzesz....hmmm
MirellaB 15:49, 13 kwi 2017

Kasia, Ela jeszcze trochę musimy poczekać. Dzisiaj kolejna beznadziejny pogodowo dzień

Dominikato dobrze, że masz go mało. U mnie niestety prawie wszędzie
MirellaB 15:57, 13 kwi 2017

Zbyszek dzisiaj kartki przeglądałam od posadzonych tulipanów - kwitną kwiecień/maj, ale przy tej brzydkiej pogodzie to stoją teraz w miejscu.
Odnośnie kamyczków to masz rację

Zoja ja od początku nie byłam zadowolona z rabat żwirowych

Ewa na jednej ścieżce Ty to masz dobrze, a ja tylko na jednej rabacie ich nie mam
MirellaB 16:01, 13 kwi 2017

Byłam dzisiaj w CO i kupiłam cztery kulki bukszpanowe na niskim pniu. To moje pierwsze kupione bukszpany

AngelikaX 16:03, 13 kwi 2017

Mirelko, oby się dobrze chowały te Twoje kulaski podziwiam, że masz chęci w taką paskudną pogodę... Ja tam ledwo nos wyściubiłam
Basilikum 16:19, 13 kwi 2017

no widze ze i u Ciebie zawitaly buksy fajnie

ja mam kamyczki tylko w jednym miejscu, nigdy ich nie lubialam
paulina_ns 16:42, 13 kwi 2017

MirellaB napisał(a)
Byłam dzisiaj w CO i kupiłam cztery kulki bukszpanowe na niskim pniu. To moje pierwsze kupione bukszpany

No i się zaczyna, kolejna się zabukszpanuje Chyba,że to do koszyczka na sobotę .
17:14, 13 kwi 2017
AngelikaX napisał(a)
Mirelko, oby się dobrze chowały te Twoje kulaski podziwiam, że masz chęci w taką paskudną pogodę... Ja tam ledwo nos wyściubiłam

to samo miałam napisac ...u mnie lodownia w kurte zimowej śmigam i rękawiczkach

i tak nadaja do końca kwietnia ...to jakies kuriozum
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies