Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 18:23, 19 kwi 2017

Ania Anulajda dobrze określiłaś kolor, bo taki właśnie mają. Jak będę gdzieś takie widziała to dam Ci znać. Sama chętnie bym ich dokupiła

Ania Makao sypałam nawóz do cebulowych pod koniec marca

Ania Anabuko to pewnie też są ładne
Makao_J 19:27, 19 kwi 2017

Aha, czyli jeszcze mogę sypnąć bo moje dopiero pąki zawiązują
AngelikaX 20:17, 19 kwi 2017

MirellaB napisał(a)
Ania Anulajda dobrze określiłaś kolor, bo taki właśnie mają. Jak będę gdzieś takie widziała to dam Ci znać. Sama chętnie bym ich dokupiła

[

i ja też poproszę o cynka jak gdzieś będą
AngelikaX 20:18, 19 kwi 2017

MirellaB napisał(a)
Angelika coś mi się wydaje, że Ty jesienią pójdziesz w kolorowe cebulowe, a ja w białe hi hi
Jeżeli chodzi o berberysy to swoje tnę każdego roku wczesną wiosną, żeby się trochę zagęściły i wyglądają teraz tak jak widziałaś na zdjęciach. Za chwile zaczną wypuszczać wysokie pędy i będą bardziej kolumnowe
Możesz ciachnąć nic im nie będzie - to twarde sztuki

to może wymiana? hihihih

berberysy ciachnę, ale niech się ociepli... teraz nic mnie nie wygoni do ogrodu... tylko słońce
chagall 22:54, 19 kwi 2017

Mirello, cudowne tulipany
Zwłaszcza żółte bardzo wpadły mi w oko. Jak się nazywają?
ewa004 12:44, 20 kwi 2017

Czytam u Marzenki o Twoich dylematach bukszpanowych Ja powiem Ci tak sadz i zapomnij beda najzdrowsze
Serio jak obchodziłam sie z nimi jak z jajkiem ciągłe coś im było a teraz prysnęłam na grzyba potem podleje florowitem i zieloniutkie .
Na Kopciuszkowej zatopione w trawach i nie chorują ,a obok obwódka ciagle brązowa .Więc mi sie wydaje ze to duzo zalezy w jakim stanie kupisz sadzonki
Monia81 12:55, 20 kwi 2017

Mirelko gapa ze mnie przywitałam się na drugim Twoim wątku i parę dni temu trawiłam dopiero na ten główny. Parę dni mi zajęło przeczytanie go, ale lektura była fajna, bo pędzisz niesamowicie, a po za tym czytając wątek tak troszkę cię poznałam Bardzo mi się podoba Twoje zdecydowanie przy tworzeniu rabat, jesteś konkretna, a to lubię. Podobają mi się bardzo Twoja bylinówka, igiełkowa, hortensje, już nie mówiąc o tych pięknych różach i jeżówkach, czosnkach i o reszcie roślin. Twój ogród przeszedł niesamowitą metamorfozę. Żal mi się zrobiło jak czytałam, gdy sadziłaś te cebulki w kamyczkach, ale efekt był powalający Ależ się rozpisałam, ale polubiłam Twój ogród i chętnie będę do Ciebie zaglądać
ewa004 13:36, 20 kwi 2017

Przeczytaj wiadomość priv
MirellaB 15:24, 20 kwi 2017

Ania oczywiście, że możesz podsypać nawozem

MirellaB 15:31, 20 kwi 2017

Angelika dam znać o tulipanach
Raczej szybko berberysów nie ciachniesz, bo na weekend zapowiadają deszcz ze śniegiem