Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 18:13, 16 cze 2015

Tess napisał(a)

Bardzo rozsądnie. Brawo!

Mirelko, jeśli dzisiaj będzie dobre światło, to zrobię Ci zdjęcie elaty.

Wygooglowałam ją i też biorę pod uwagę - gdzie wstawisz zdjęcie u siebie czy u mnie?
Warmia 18:21, 16 cze 2015

MirellaB napisał(a)

No to dobrze zrobiłaś
Mama mi kupuje takie, które mi pasują i bardzo mi się podobają
Ja lubię mieć rośliny od kogoś - moja rabata hortensjowa to same wspomnienia, o każdej hortensji mogę opowiadać i opowiadać

To Ty książkę napisz

To poszalałaś dzisiaj w ogrodzie. U mnie po długich tentegowaniach stanęła pergola, o której Ci mówiłam. Ale domek będziemy likwidować, bo Hania już nie chce się w nim bawić. Chyba mi się cholerka dziecko starzeje.
Tess 18:27, 16 cze 2015

MirellaB napisał(a)

Wygooglowałam ją i też biorę pod uwagę - gdzie wstawisz zdjęcie u siebie czy u mnie?

U mnie. ale jak wstawię (jeśli wstawię) dam Ci znać,
roma2 18:32, 16 cze 2015

MirellaB napisał(a)

No to dobrze zrobiłaś
Mama mi kupuje takie, które mi pasują i bardzo mi się podobają
Ja lubię mieć rośliny od kogoś - moja rabata hortensjowa to same wspomnienia, o każdej hortensji mogę opowiadać i opowiadać

Takie prezenty to miodzio!
Ja musiałam poskromić zapędy rodziny i znajomych. Nikt mnie nie pytał o zdanie, a ja przyjmowałam wszystko z dobrodziejstwem inwentarza. Część roślin zmarniała i padła na moim piachu odwiedzanym dwa razy w miesiącu, część mi się po prostu nie podoba. Wszystkie te prezenty były z dobrego serca, ja to wiem. Wytłumaczyłam podczas zeszłorocznego jesiennego ogniska, że szkoda ich kasy, a mojego wysiłku.
Warmia 18:38, 16 cze 2015

roma2 napisał(a)

Takie prezenty to miodzio!
Ja musiałam poskromić zapędy rodziny i znajomych. Nikt mnie nie pytał o zdanie, a ja przyjmowałam wszystko z dobrodziejstwem inwentarza. Część roślin zmarniała i padła na moim piachu odwiedzanym dwa razy w miesiącu, część mi się po prostu nie podoba. Wszystkie te prezenty były z dobrego serca, ja to wiem. Wytłumaczyłam podczas zeszłorocznego jesiennego ogniska, że szkoda ich kasy, a mojego wysiłku.

Oj, moja mamunia też chce dobrze i uszczęśliwia mnie różnościami. Wszystko byłoby ok. gdyby nie to, że kupuje pojedyncze sztuki. Wtedy to jest kombinowanie. W tym roku poinformowałam, że jak chce mnie uszczęśliwiać roślinkami, to niech da mi kasę, a już nimi będę rządzić Poskutkowała. Na razie.
Tess 20:48, 16 cze 2015

Mirella, trawka na przedostatniej stronie u mnie.
Bogdzia 20:55, 18 cze 2015

Piękny ten prezentowy dzwonek od mamy ale Małgosia ma racje raczej jednoroczny.Fajnie takie prezenty dostawac. Pozdrówka.
MirellaB 07:37, 19 cze 2015

Pokażę mój trawnik,który był w opłakanym stanie, a teraz jest się czym pochwalić.

Żadna roślina w moim ogrodzie nie wymaga tyle pracy od nas co trawnik, pracy przy jego pielęgnacji ogrom, ale efekt jest

Przypomnę, że mam dwa średnie psy, które biegają po całym ogrodzie co dodatkowo wpływa na stan trawnika, a jednak jest wypielęgnowany

I kanciki zawsze odświeżone
Warmia 08:20, 19 cze 2015

No ładny masz ten trawniczek U mnie taki mocno różnorodny
Mysza 08:43, 19 cze 2015

Mirelko piękna,soczysta zieleń