Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

Agatek 13:07, 25 sie 2015

Super wyszła ta rabatka wrzosowa
Gardenarium 13:41, 25 sie 2015

Nie wiem gdzie te zdjęcia?

Instagram Ogrodowiska
MirellaB 14:32, 25 sie 2015

Iwk4 napisał(a)

Tobie radzę, a u siebie też muszę dosadzić berberysy i czekam na wiosnę, abym mogła podzielić Gracilimusa. Jednego posadzę

Iwonko zawsze coś do zrobienia, albo coś do zmiany
MirellaB 14:35, 25 sie 2015

Agatek napisał(a)
Super wyszła ta rabatka wrzosowa

Dzięki Jak będzie dokończona w całości to będzie lepszy efekt
MirellaB 14:36, 25 sie 2015

Gardenarium napisał(a)
Nie wiem gdzie te zdjęcia?

Widziałam, że już Danusiu poszukałaś na wątku tematycznym
chagall 21:50, 25 sie 2015

MirellaB napisał(a)

Witaj Fajnie, że mnie odwiedzasz Bardzo lubię ludzi, którzy kochają zwierzęta tak jak ja,a psy w szczególności. Ja przygarniam te bezdomne z ulicy lub biorę ze schroniska.
Kiedyś jak już będę bogata, kupię olbrzymią działkę, wybuduję schronisko i klinikę, zatrudnię ludzi i będę przygarniać i leczyć te biedne i skrzywdzone. To moje marzenie
W styczniu odeszła zabrana ze schroniska moja ukochana śliczna Biga, była ze mną 7 lat,ale była bardzo ciężko chora na serce. Bardzo długo ją leczyłam w klinice,walczyłam o nią,ale niestety przegrałam. Na miejsce Bigi zaraz pojawił się bezdomny Dako. Twierdzę, że to Biga go tu sprowadziła. I tak znowu mam dwa pieski co były sierotki Abi i Dako.
Ale się rozpisałam,ale o psach i ogrodzie to bym mogła cały czas rozmawiać

Rabaty mam proste, bo władnie pasują do bryły domu
Jest ogród Przemka na Ogrodowisku gdzie ma z tyłu domu rabaty fale,a z przodu domu proste i też to fajnie wygląda Znasz ogród Przemka? Mi się on bardzo podoba. Jeden z moich ulubionych

Kiedyś obiecałam sobie, że nie będę już miała psa - słabo radzę sobie z pożegnaniami, ale na szczęście jest Chagall (ma 10,5 roku). Kochamy go bardzo z wzajemnością
A do ogrodu Przemka muszę zajrzeć
Alisonek 22:15, 25 sie 2015

MirellaB napisał(a)

Oooooo Alicja jak miło hej
Zaglądaj częściej U mnie ciągle coś się dzieję, teraz poprawiam wrzosowisko Rozumię, że czasu u Ciebie mało, przy dwójce maluchów biegania non stop, ale wpadnij częściej to trochę się chociaż oderwiesz od codzienności
Buziaki
Dziękuję za kwiatek śliczny
Fajnie było Cię poznać w realu, nawet wątku Twojego nie znałam

a teraz juz znasz, bo nie ma jak w Oborze
jolka 07:46, 26 sie 2015

Hej Mirelka również podziwiam, jak składasz wrzosowisko Super Ci wychodzi!! Podglądam, podglądam.. bo też takie chcę na brzozowej rabacie.
Filemon24 07:54, 26 sie 2015

też widzę w szkółkach, że jak już coś kwitnie to cena dwa razy większa chore to....
amelia_b 09:00, 26 sie 2015

Ptaszki śpiewają że po berberysy jedziesz udanych zakupów tylko się nie zapomnij potem pochwalić ja też dziś jadę coś do donic kupić podoba mi się to co Danusia ostatnio pokazała