Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

MirellaB 09:36, 09 sty 2016

Mysza napisał(a)
Mirelko przybiegłam
Kochana no zmiany cieszą co?
Pięknie wszystko Ci wychodzi.
Już się nie mogę doczekać naszych wspólnych wyjazdów po roślinki.Będzie się działo.

Tak, tak zmiany cieszą
W marcu wybieram się do naszej zaprzyjaźnionej szkółki po wrzośce i ogólnie zobaczyć czy zaczęli sezon Może się tam spotkamy? A potem na Skarpę na kawę i obiadek ?
MirellaB 09:42, 09 sty 2016

Tess napisał(a)
Pamiętam, jak zaczynałaś na O. Tak niedawno a tak wiele zdążyłaś zrobić.
Trawnik boski, ogród kwitnący.
Brawo! Masz prawo być dumna z siebie i ogrodu.

Dziękuję Tess
Pamiętam początek jak wybrałam ogród z wrzosowiskiem,a Ty pisałaś "pięć minut jest na Ogrodowisku i już wybrała, poszukaj, popatrz, poznaj inne ogrody" i wstawiałaś linki Mój ogród jest całkiem inny niż ten z wrzosowiskiem
Ty mnie uświadomiłaś o hostach Jak sobie to przypomnę to zawsze mi się chce śmiać jaka była moja wiedza
MirellaB 09:44, 09 sty 2016

yolka napisał(a)
Witam sie w Nowym roku Mirello, wszystkiego najlepszego.
Czym i kiedy okrywasz hortensje ogrodowe - masz je takie piekne

Dla Ciebie również wszystkie dobrego w Nowym Roku

Hortensji ogrodowych nigdy nie odkrywam i nigdy nic złego się z nimi nie dzieje
inag 09:44, 09 sty 2016

Ale zmiany! Przyciągnęła mnie ilość postów i od razu wiedziałam, że pokazujesz coś fajnego
Mnóstwo pracy wykonaliście ale opłacało się. Efekt jest świetny!
MirellaB 10:12, 09 sty 2016

Vicky napisał(a)
Ale u Ciebie ładnie! Wpadłam przypadkiem i tak się miło zaskoczylam. Bardzo podobają mi sie rabaty, zwłaszcza bylinowa i wrzosowa część. Postęp ogromny, a trawnik to już w ogóle jakaś bajka!

Dziękuję Zapraszam częściej
Rabata bylinowa w tym roku będzie dokończona
MirellaB 10:14, 09 sty 2016

inag napisał(a)
Ale zmiany! Przyciągnęła mnie ilość postów i od razu wiedziałam, że pokazujesz coś fajnego
Mnóstwo pracy wykonaliście ale opłacało się. Efekt jest świetny!

Dziękuję za miłe słowa. Gdzie jednak mój ogród do Twojego
AnnaCh 12:00, 09 sty 2016

MirellaB napisał(a)
Ciekawe jak po zimie będzie wyglądał, bo niestety nie był skoszony
U mnie to samo, zdążyłam tylko skosić od frontu kawałek, reszta długa, teraz przykryta śniegiem, obawiam się, że nie będzie dobrze Może Waldek coś poradzi.
MirellaB 14:10, 09 sty 2016

AnnaCh napisał(a)
U mnie to samo, zdążyłam tylko skosić od frontu kawałek, reszta długa, teraz przykryta śniegiem, obawiam się, że nie będzie dobrze Może Waldek coś poradzi.

No to mamy ten sam problem. U mnie dzisiaj odwilż i trawa leży.
Będzie dobrze, jak to mówi mój znajomy trawa to nie h.. zawsze odnośnie, ten to ma dopiero złote myśli.
Na wiosnę pewnie skosimy i znowu wertykulacja i aeracje, dosiewka, nawóz i będzie mam nadzieję ok
AnnaCh 16:55, 09 sty 2016

Mirelko, też mam nadzieję, że będzie ok
U mnie odwilż, ale już mrozik chwyta, śniegu jeszcze mnóstwo leży, zanim trawę zobaczę, to chyba trochę minie, bo znowu podobno ochłodzenie idzie w przyszłym tygodniu.
iwonaal 17:40, 09 sty 2016

Zmienił się Twój ogród, bardzo pozytywnie. Jest pięknie. Wszystkiego dobrego w nowym roku.